spot_img

Δομικές Ινδονησίας D3: Επιστροφή στην κορυφή για Honda και Espargaro

Η τελευταία μέρα δοκιμών του MotoGP στη Mandalika της Ινδονησίας είχε στην κορυφή της κατάταξης «γνώριμες» φιγούρες: Honda και Pol Espargaro.

Η τρίτη και τελευταία μέρα δοκιμών στο Mandalika International Street Circuit έληξε με την Honda του Pol Espargaro να σημειώνει και πάλι τον ταχύτερο χρόνο. Οι χρόνοι συνέχιζαν να κατεβαίνουν, όμως δεν σημειώθηκε, εν τέλει, κάποιος γύρος κάτω από το 1:31, παρόλο που οι πρωτοπόροι ήταν πολύ κοντά. Για την ακρίβεια, ο Ισπανός σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:31.060, ενώ για πρώτη φορά στο τριήμερο των δοκιμών στην Ινδονησία ακολούθησε μία Yamaha. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021, Fabio Quartararo, ήταν μόλις 0,014s πίσω από την ταχύτερη μοτοσικλέτα, ενώ την πρώτη τριάδα έκλεισε ο αδερφός του επικεφαλής, Aleix Espargaro (+0,325s), όντας η ταχύτερη Aprilia.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμές Ινδονησίας D2 – Στην κορυφή ο Marini με Ducati

Στην 4η θέση ήταν ο Franco Morbidelli με τη δεύτερη εργοστασιακή Yamaha, έχοντας απόσταση 0,356s από την κορυφή και 0,342s από τον teammate Quartararo. Η ταχύτερη Ducati ήταν αυτή του Pecco Bagnaia, στην 5η θέση, με διαφορά 0,376s από την πρώτη θέση. Ο Alex Rins (+0,417s) με Suzuki βρέθηκε στην 6η θέση, ενώ η δεύτερη Aprilia, αυτή του Vinales, ολοκλήρωσε την τρίτη ημέρα δοκιμών στην 7η θέση.

Στην 8η θέση βρέθηκε ο Johann Zarco με δορυφορική Ducati, οι ΚΤΜ των Brad Binder και Miguel Oliveira ήταν στις θέσεις 9 και 11, έχοντας ανάμεσά τους τη δεύτερη εργοστασιακή Honda του Marc Marquez. Ταχύτερος rookie ήταν ο Marco Bezzecchi με Ducati. Απόντες από την τρίτη ημέρα δοκιμών ήταν ο Joan Mir με Suzuki για λόγους υγείας, όχι Covid-19. Επίσης, η διαδικασία ολοκληρώθηκε πρόωρα και για τον Raul Fernandez (ΚΤΜ), ο οποίος είχε μεγάλο ατύχημα τη δεύτερη ημέρα. Μετά από ελάχιστους γύρους, έκανε περισσότερες εξετάσεις και ο γιατρός της πίστας εκτίμησε πως ήταν καλύτερο να μη ξαναβγεί στην πίστα ο νεαρός Ισπανός.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Οι δοκιμές για την κατηγορία MotoGP ολοκληρώθηκαν, με τον εναρκτήριο αγώνα, το GP Κατάρ, να διεξάγεται το τριήμερο 4-6 Μαρτίου. Στις 18-20 Μαρτίου, ο δεύτερος αγώνας στο πρόγραμμα είναι το GP Ινδονησίας στην ίδια πίστα που έκαναν αυτό το τεστ δοκιμών. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα στην ασιατική χώρα μετά το 1997.

Συνδυασμένα Αποτελέσματα D3 – Δοκιμές Ινδονησίας MotoGP

Ακούστε τη δεύτερη εκπομπή “Slipstream” του 2022.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles