spot_img

Drive to Survive: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της τέταρτης σεζόν

Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμη η 4η σεζόν της σειράς-ντοκιμαντέρ ‘Drive to Survive’ για τη Formulα 1.

Η σειρά-ντοκιμαντέρ του Netflix για τη Formula 1 με τίτλο «Drive to Survive» είναι πολύ δημοφιλής ανάμεσα στους συνδρομητές της ψηφιακής πλατφόρμας και στην ύπαρξή της πιστώνεται η άνοδος της αναγνωρισιμότητας του σπορ, κυρίως στις Η.Π.Α. To «Drive to Survive» έχει ήδη προβληθεί για τρεις σεζόν και φέτος αναμένεται να βγει στον αέρα η 4η.

Διαβάστε επίσης: Τι αποφάσισε η F1 για τους αγώνες Sprint το 2022;

Αυτή η 4η σεζόν αναμένεται με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι κάμερες έχουν παρακολουθήσει τι έγινε στις πίστες του πρωταθλήματος το 2021, που ήταν μία από τις πιο δραματικές και συναρπαστικές χρονιές στην ιστορία του σπορ.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με τις τεχνικές αναλύσεις των Aston Martin, McLaren, AlphaTauri, Williams και Alfa Romeo!


Όπως, λοιπόν, ανακοινώθηκε από το Netflix, η πρεμιέρα της 4ης σεζόν θα γίνει στις 11 Μαρτίου, ελάχιστες ημέρες δηλαδή πριν από την έναρξη της δράσης για το GP Μπαχρέιν, και ενώ το κρίσιμο τριήμερο δοκιμών στην ίδια πίστα θα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Θα υπάρχει όμως και μια σημαντική απουσία από την 4η σεζόν. Ο Max Verstappen, πρωταθλητής του 2021 με τη Red Bull Racing, αρνήθηκε να πάρει μέρος στη σειρά, γιατί δεν του αρέσει καθόλου ο τρόπος που η Formula 1 παρουσιάζεται μέσα από αυτήν.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles