spot_img

Δυνατό σημείο της McLaren ο ρυθμός αγώνα

Ο Lando Norris μιλάει για τη νέα McLaren στο GP Μπαχρέιν και το γεγονός πως ο ρυθμός αγώνα της είναι καλύτερος από των αντιπάλων της.

Η ομάδα του Woking είχε ένα δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν του 2021, αρχίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη προσπάθεια να υπερασπιστεί την 3η θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Τα πράγματα στις κατατακτήριες δεν πήγαν όπως ήθελαν, όμως ο αγώνας ήταν πολύ καλύτερος. Ο Lando Norris κατάφερε να πάρει την 4η θέση, ενώ ο Daniel Ricciardo να καταταχθεί 7ος. Ο Αυστραλός μάλιστα είχε σε όλο τον αγώνα ζημιά λόγω επαφής με τον Pierre Gasly.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 4 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

O Βρετανός τώρα μιλάει για τις πρώτες του εντυπώσεις και αρχικά αναφέρεται στη μάχη με την Ferrari του Charles Leclerc.

Η Ferrari είχε καλύτερο ρυθμό από εμάς στις κατατακτήριες. Στον αγώνα όμως προσπέρασα τον Charles στους πρώτους γύρους και όχι στην εκκίνηση. Στον αγώνα είχαμε περισσότερη ταχύτητα από την Ferrari. Προς το παρόν είμαστε στο 50-50. Αλλά δεν είναι εύκολο και προτιμώ να είναι εύκολο. Οπότε, αν κάνουμε καλύτερη δουλειά το Σάββατο, τότε θα είμαι πολύ πιο χαρούμενος.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Μπαχρέιν.

Ο Norris συνέχισε λέγοντας πως ο καλύτερος ρυθμός αγώνα από κατατακτήριες ισχύει και στο 2021 για την McLaren.

Τα Σάββατα είναι δύσκολα για εμάς. Θα είναι παρόμοια με του 2020, όπου είμασταν πιο άνετοι την Κυριακή στον αγώνα. Όμως είμαστε ακόμα στο Μπαχρέιν, μια πίστα που πάμε παραδοσιακά καλά. Πρέπει να είμαστε σε διαφορετικές πίστες και μετά να δούμε πού βρισκόμαστε. Τώρα μπορώ να είμαι μπροστά και να διατηρώ τα ελαστικά και το μονοθέσιο. Αν όμως έπρεπε να αγωνιστώ περισσότερο και να δώσω μάχες, τότε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Οπότε δεν θέλω να πω τίποτα ακόμα. Δεν θέλω να πω κάτι που δεν ισχύει. Είχαμε έναν δυνατό αγώνα, το μονοθέσιο ήταν καλό και είμαι χαρούμενος με αυτό.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα μπορέσει η McLaren να κατακτήσει και πάλι την 3η θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών στο 2021;

Δείτε το GP ΗΠΑ της Κατηγορίας Pro-Am για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles