spot_img

Martin: «Δεν το πίστευα πως θα πάρω pole»

Ο Jorge Martin ήταν εκστασιασμένος από το γεγονός πως πήρε την μεγάλη pole position για το GP Ντόχα στις κατατακτήριες.

Ο Ισπανός έκανε μια εκπληκτική επίδοση και έσπασε τα χρονόμετρα στη δεύτερη περίοδο κατατακτηρίων δοκιμών. Η Pramac Ducati έβαλε τα γυαλιά σε όλες τις άλλες ομάδες, κάνοντας το εντυπωσιακό 1-2. Οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες, με τους ανέμους να αλλάζουν τις συνθήκες της πίστας. Η άμμος και οι θερμοκρασίες δεν επέτρεψαν στους αναβάτες να σπάσουν το ρεκόρ πίστας για δεύτερη σερί εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 4 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Martin όμως έκανε μια εκπληκτική επίδοση. Μόλις στον δεύτερο αγώνα του στο MotoGP, κατέκτησε την pole και μάλιστα με μεγάλη άνεση. Ο ίδιος δεν είχε λόγια για την επίδοση αυτή και μετά τις κατατακτήριες δήλωσε:

Ειλικρινά στόχος μου ήταν η τρίτη σειρά εκκίνησης. Από την Παρασκευή ένιωθα καλά. Στο FP4 ένιωθα καταπληκτικά, όπως και στην πρώτη έξοδο στις κατατακτήριες. Δεν πίστευα όμως ότι θα πάρω την pole position. Είναι απίστευτο, αλλά είναι Σάββατο. Στον αγώνα είναι τα δύσκολα. Θα είμαι και πάλι rookie. Δεν νοιώθω πίεση ούτε πιστεύω ότι έχω τις δυνατότητες να κερδίσω. Τώρα μαθαίνω από τους καλύτερους και θα τους κερδίσω όταν θα είμαι έτοιμος. Αυτό που θέλω είναι να μην κάνω λάθη και να είμαι σταθερός. Μια θέση στους 6 πρώτους θα ήταν καταπληκτική.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα καταφέρει ο νεαρός οδηγός να πάρει μια θέση στο βάθρο του αγώνα;

Ακούστε την εκπομπή με την ανάλυση του GP Κατάρ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles