spot_img

Δύσκολη αλλά εφικτή η επιστροφή Hamilton

Ο Lewis Hamilton μπορεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για τον τελευταίο αγώνα του 2020, όπως ανέφερε ο Toto Wolff.

Το GP Σακχίρ στο Μπαχρέιν αποτέλεσε εφιάλτη για τους Πρωταθλητές. Το μεγάλο λάθος στο δεύτερο pit-stop σε συνδυασμό με το αργό κλατάρισμα στον George Russell, έφεραν τον Sergio Perez σε θέση ισχύος. Ο Μεξικανός πήρε την πρώτη του νίκη στην F1, ενώ οι Mercedes έκλεισαν στο 8-9.

Διαβάστε επίσης: Russell: «Αν και απογοητευμένος, νιώθω πολύ υπερήφανος»

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας όπου δεν είδαμε τον Hamilton να αγωνίζεται. Ο 7-φορές Πρωταθλητής βρέθηκε θετικός στον Covid-19 την περασμένη Δευτέρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ίδιος είναι καλά, αλλά τα συμπτώματα ήταν έντονα μέσα στην εβδομάδα. Τώρα όμως κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει στον τελευταίο αγώνα αυτό το σαββατοκύριακο.

Δείτε τον μεγάλο τελικό του F1 Greek Mini Series από το Άμπου Ντάμπι.

Ο Wolff τώρα, μίλησε για τις τελευταίες ημέρες του οδηγού του και έδωσε τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με το τι περιμένει.

Είναι μια πολύ άσχημη κατάσταση για τον ίδιο. Όταν δεν είσαι σπίτι αλλά κλεισμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σου δεν είναι καθόλου ωραίο. Πιστεύω όμως πως είναι στο σωστό δρόμο. Εάν η πρόγνωση των γιατρών είναι σωστή, τότε θα φέρει ένα αρνητικό τεστ την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Το Άμπου Ντάμπι έχει ιδιαίτερα αυστηρούς κανονισμούς σχετικά με τον Covid-19. O ίδιος είναι σε 10 ημέρες καραντίνα, ενώ πρέπει να περάσει άλλες 48 ώρες απομόνωσης στο Άμπου Ντάμπι. Αυτό καθιστά πολύ δύσκολο για τον ίδιο να προλάβει τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής.

Από τη μεριά της, η Mercedes θα ζητήσει ειδική άδεια, εάν έχει έγκαιρα αρνητικό τεστ, ώστε να συμμετάσχει από το FP1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν ακόμα και τις αναμένουμε στα επόμενα 24ωρα. Εάν παραμείνει στο τιμόνι της W11 o George Russell, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα ανταπεξέλθει σε ένα πιο τεχνικό σιρκουί από το Σακχίρ.

Μην χάσετε αύριο, Τρίτη 8/12/2020 στις 18:00μμ την εκπομπή “Slipstream” με την ανασκόπηση και σχολιασμό του GP Σακχίρ. Μπορείτε να βρείτε το βίντεο της εκπομπής εδώ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles