spot_img

Δύσκολο ξεκίνημα για τον Schumacher προβλέπει ο Binotto

Ο Mattia Binotto μίλησε για το δύσκολο ντεμπούτο που θα έχει ο Mick Schumacher στην F1 το 2021, ο οποίος θα αγωνιστεί με την ομάδα της Haas.

Ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari μοιάζει να είναι αρκετά επιφυλακτικός για την παρθενική εμφάνιση του Mick στην Formula 1. Αρχικά, παραμένει άγνωστο τι είδους βελτιώσεις θα καταφέρει να προσφέρει προς όφελος των οδηγών της η αμερικανική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Η αξιολόγηση των οδηγών του 2020, Μέρος Β’ (15-11)

Θα έχει όμως ενδιαφέρον να δούμε τι θα μπορέσει να προσφέρει ο νεαρός Γερμανός, οδηγώντας ένα όχι και τόσο ανταγωνιστικό μονοθέσιο. To θρυλικό όνομα Schumacher επιστρέφει στην F1 το 2021, με το ξεκίνημα του Mick να αναμένεται δυσμενές.

Πιστεύω ότι θα είναι αρκετά δύσκολο το ξεκίνημά, έχω όμως μεγάλες προσδοκίες από τον Mick. Θα πρέπει να αποδείξει ότι έχει την απαραίτητη ταχύτητα που απαιτεί η F1, τόσο στις κατατακτήριες όσο και στον αγώνα. Είναι σημαντικό να είναι σε θέση να ακολουθεί τον ρυθμό και να είναι συστηματικός με τον τρόπο που διαχειρίζεται το μονοθέσιο.

Ακούστε την All Star εκπομπή “Slipstream” με ιδιαίτερους καλεσμένους, την ανασκόπηση του 2020 και το μοναδικό F1 Quiz.

Επιπλέον, ο Binotto δεν δίστασε να σχολιάσει την καριέρα του Schumacher, o οποίος κατέκτησε τον Τίτλο στην F2 για το 2020.  

Αν ανατρέξω στις εμφανίσεις του σε F2 και F3, συνήθως αποδίδει πολύ καλύτερα στην δεύτερη αγωνιστική σεζόν. Έχει μάθει να αξιοποιεί όλα όσα μαθαίνει στην πρώτη του χρονιά, ώστε να βελτιώνει τις οδηγικές τους ικανότητες. Θα έχει μια πιο δυναμική παρουσία προς το τέλος της επόμενης σεζόν.

Τα λόγια του Binotto είναι σε λογικά πλαίσια, καθώς οποιοσδήποτε rookie στην F1 χρειάζεται και μια περίοδο προσαρμογής. Ιδιαίτερα στην περίπτωση της Haas, η οποία είχε στο 2020 την χειρότερη σεζόν της στην F1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Εσείς τι περιμένετε να δείτε από τον Mick Schumacher το 2021;

Δείτε τους πρώτους αγώνες για το eSports Πρωταθλήματος, F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles