spot_img

Rossi: «Εμείς μιλάμε, η Yamaha κάνει ό,τι θέλει»

Ο Valentino Rossi μίλησε για ακόμα μια φορά για τον τρόπο με τον οποίο η Yamaha αντιμετωπίζει το feedback των οδηγών της.

Ο Ιταλός είχε μια πολύ κακή σεζόν στο 2020, χάνοντας πολλούς αγώνες και κάνοντας πολλά λάθη. Μπορεί η M1 στο σύνολο της να κέρδισε τους μισούς αγώνες στη χρονιά, όμως η απόδοση της πήγαινε από το ένα άκρο στο άλλο.

Διαβάστε επίσης: Ο Schwantz προβλέπει δύσκολη επιστροφή του Marquez

Ο Franco Morbidelli κατέκτησε τρεις νίκες, ενώ ο Fabio Quartararo ακόμα τρεις. Ο Maverick Vinales πήρε μόλις μία, ενώ ο Rossi με την Yamaha απέτυχε και πάλι να κερδίσει. Το 2021 όμως, ο Ιταλός θα μετακομίσει στην Petronas Yamaha SRT, δίπλα στον Morbido.

Μιλώντας τώρα για τα σχόλια που κάνει και το feeback που δίνει, ο «Γιατρός» ήταν χαμένος και δεν ξέρει τι να περιμένει.

Νομίζω θα βοηθήσω όπως έκανα φέτος. Δηλαδή, δεν θα αλλάξει τίποτα γιατί πρέπει να καταλάβουμε αν φέτος βοήθησα. Δεν ξέρω. Ειλικρινά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μεταφέρω την εμπειρία μου και να πω τι είναι αυτό που εγώ πιστεύω πως χρειαζόμαστε. Αλλά λίγο πολύ τα προβλήματά μας είναι ίδια εδώ και χρόνια κι έτσι δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν πολλά. Πιστεύω πως οι Ιάπωνες μηχανικοί ακούνε τα σχόλιά μας αλλά στο τέλος κάνουν ό,τι θέλουν αυτοί.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Rossi θα έχει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα στο 2021 και θα επιδιώξει στη νέα του ομάδα να πετύχει, εκεί που με την εργοστασιακή απέτυχε.

Δείτε τους αγώνες Ουγγαρίας και Κίνας για το eSports Πρωτάθλημα, F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles