spot_img

Ecclestone: «Η F1 πρέπει να ευχαριστεί τον Verstappen»

Σε δηλώσεις που θα προκαλέσουν έντονες συζητήσεις προχώρησε ο πρώην ισχυρός άνδρας της F1, Bernie Ecclestone, o οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Max Verstappen.

Η δημοτικότητα του Max Verstappen έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια. Η Ολλανδία είδε τη «γέννηση» ενός νέου αστέρα και στράφηκε στο motorsport, ενώ ο «πορτοκαλί στρατός» έχει παρουσία σχεδόν σε κάθε Grand Prix.

Όντας πλέον δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Verstappen κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς. Όμως η προσωπικότητά του είναι τέτοια που αρκετοί λατρεύουν να… τον μισούν. Όντας μόλις 25 ετών, έχει μπροστά του όλο το μέλλον ώστε να καταφέρει να κατακτήσει ακόμη περισσότερα στη Formula 1 και να «γράψει» ρεκόρ με το όνομά του.

Ένας από τους θαυμαστές του Φερστάπεν είναι ο πρώην κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων της F1, Bernie Ecclestone. Ο Βρετανός μίλησε στην ολλανδική De Telegraaf για τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

«Η Formula 1 πρέπει να ευχαριστήσει τον Verstappen. O Max είναι ένας καθαρόαιμος οδηγός αγώνων. Κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, απλά αγωνίζεται. Οι οπαδοί του σπορ ήθελαν να δουν έναν τέτοιο οδηγό εδώ και πολύ καιρό. Η Ολλανδία είναι πολύ υπερήφανη για τον Verstappen και όλοι τον στηρίζουν. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που επιστρέψαμε στο Zandvoort. Δεν επισκέφθηκα τους τελευταίους δύο αγώνες, όμως ελπίζω να έχουν βελτιωθεί τα πράγματα εκεί».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #103 για τον κόσμο της Formula 1. 

Ο Ecclestone κατά το παρελθόν έχει εκφράσει συμπάθειες και αντιπάθειες προς ορισμένους οδηγούς. Αυτός για τον οποίο σπάνια λέει καλό λόγο, είναι ο Lewis Hamilton της Mercedes-AMG. Μεταξύ άλλων, έχει πει ότι ο Βρετανός οδηγός βρίσκεται στη Formula 1 για να βγάζει χρήματα και να πουλάει ρούχα.

Μάλιστα ο «Mister E» θέλει ο Verstappen να είναι αυτός που θα σπάσει τα ρεκόρ του Χάμιλτον.

«Εξαρτάται αν θα έχει το μονοθέσιο. Αν η Red Bull συνεχίσει να κάνει καλά τη δουλειά της, δεν βλέπω γιατί να σταματήσει να κερδίζει ο Verstappen. Θα είναι ο Max αυτός που θα σπάσει το ρεκόρ των επτά πρωταθλημάτων στη Formula 1; Ας το ελπίσουμε».

Δείτε τις βαθμολογίες του Automotonews για τη φετινή επίδοση των οδηγών της F1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles