spot_img

Εκνευρισμένος ο Vettel μετά τον αποκλεισμό στο Q1

Ο Sebastian Vettel παραδέχτηκε ότι ήταν «εκνευρισμένος και θυμωμένος» μετά το πρόωρο τέλος των κατατακτηρίων γι’ αυτόν.

Στην πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της Aston Martin, ο Γερμανός δεν κατάφερε να προκριθεί από το Q1, καταλαμβάνοντας μόλις την 18η θέση. Αιτία οι κίτρινες σημαίες που συνάντησε σε διάφορα σημεία της πίστας, κατά την τελευταία του προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 28 Μαρτίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Αρχικά στην στροφή 1, ο Nikita Mazepin είχε τετ-α-κε λόγω προβλήματος στο σύστημα Brake By Wire. Έπειτα, στη στροφή 8, ο Carlos Sainz κινούνταν αργά λόγω προβλήματος στη μονάδα ισχύος. Καθώς ο Vettel ήταν πίσω και από τους δύο στην πίστα, αναπόφευκτα έπεσε θύμα των κίτρινων σημαιών που κυμάτιζαν για τα δύο συμβάντα, μένοντας εκνευρισμένος. Έτσι, δεν κατάφερε να σημειώσει έναν καλύτερο χρόνο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Σίγουρα θα ήμασταν πολύ πιο γρήγοροι. Σε σχέση με την πρώτη προσπάθεια μπορούσα να βρω πολύ χρόνο. Ιδίως στη στροφή 11 είχα θέμα, οπότε μπορούσα να βελτιώσω. Περάσαμε οριακά τη γραμμή και έπειτα είχαμε τις κίτρινες σημαίες. Επομένως ήταν αδύνατο να βελτιωθεί ο χρόνος μετά από αυτό. Τώρα όμως έγινε, ας δούμε τι θα κάνουμε αύριο. Αν πανικοβληθώ τώρα θα αλλάξει κάτι; Φυσικά και είμαι εκνευρισμένος και θυμωμένος, γιατί δεν είναι δικό μας λάθος που δεν προκριθήκαμε. Ωστόσο, τώρα πρέπει να το δεχτούμε και να ετοιμαστούμε για τον αγώνα.

Δείτε το GP ΗΠΑ της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1

Στη συνέχεια, ο Vettel δήλωσε πως ακόμα μαθαίνει την AMR21 και γι’αυτό δεν είναι στο 100% που μπορεί να αποδώσει.

Ακόμα μαθαίνω. Ένιωθα καλά στις κατατακτήριες. Προφανώς έκανα μόλις 1 γύρο και μισό, ωστόσο ένιωθα καλά αν και έχουμε δουλειά να κάνουμε. Ελπίζαμε σε μια καλύτερη θέση εκκίνησης, οπότε μακάρι αύριο να έχουμε έναν καλό αγώνα.

Οι δύο AMR21 ξεκινούν τον αγώνα από τις θέσεις 18 (Vettel) και 10 (Stroll) αντίστοιχα. Απομένει να δούμε πώς θα τα πάει η Βρετανική ομάδα στο πρώτο της Grand Prix μετά από 61 χρόνια.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ραντεβού λοιπόν στις 18:00, για τον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος για το 2021 από την πίστα του Sakhir.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το F1 Quiz και το Season Preview 2021

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles