spot_img

Έτοιμη για δραστικές αλλαγές η Mercedes

Δραστικές αλλαγές προβλέπει ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Toto Wolff, εάν η ομάδα δεν καταφέρει να καλύψει τις προδιαγραφές στην απόδοση του μονοθεσίου της.

Η Mercedes-AMG αν και προσπαθεί να αφήσει πίσω της τους δαίμονες του 2022, μια από τις πιο απογοητευτικές σεζόν της ομάδας στη Formula 1, δυσκολεύεται ακόμα να βρει τα πατήματά της. Το τολμηρό σχεδιαστικό κόνσεπτ της W14 E-Performance με τα zero-pods συνεχίζει να μην έχει την επιθυμητή απόδοση εντός πίστας και δημιουργεί πολλά ερωτήματα σε μηχανικούς και οδηγούς. Το Grand Prix Σαουδικής Αραβίας άφησε εν μέρει μια ικανοποιητική εικόνα με τη W14 να είναι το τρίτο ταχύτερο μονοθέσιο στην πίστα της Τζέντα, ήταν όμως παράλληλα πολύ μακριά από τον ρυθμό της Red Bull Racing.

Ο επικεφαλής της γερμανικής ομάδας, Toto Wolff, μίλησε τολμηρά για το μέλλον του αγωνιστικού τους πακέτου ενώ δεν απέκλεισε να κάνουν στροφή 180◦ σχεδιαστικά.

«Πιστεύω υπάρχει πρόβλημα με το κέντρου βάρους στο σημείο που κάθεται ο οδηγός, αλλά εκεί που πρέπει να βρούμε σημαντική βελτίωση είναι πως μπορούμε να αντλούμε περισσότερη κάθετη δύναμη σε κάθε σημείο της πίστας. Αυτά τα σημεία στα οποία έχουμε επικεντρωθεί αυτή τη στιγμή και όταν σε βάθος χρόνου αποδειχθεί ότι πήραμε το σωστό δρόμο τότε τα εξελιχθούν πολύ καλά για εμάς. Αν πάλι δούμε ότι οι αλλαγές αυτές δεν είναι αρκετές για να απειλήσουμε την κορυφή, τότε θα πρέπει να πάρουμε δραστικά μέτρα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #110 με την ανάλυση του Grand Prix Σαουδικής Αραβίας.

Όπως όλα δείχνουν στη Mercedes είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους ώστε να επιστρέψουν σύντομα στις νίκες και φυσικά στην μάχη του τίτλου.

Ο Lewis Hamilton διαρκώς εκφράζει το ζήλο του να βοηθήσει την ομάδα να βελτιωθεί, παρά το γεγονός πως η τελευταία του νίκη στη Formula 1 ήταν στο Grand Prix Σαουδικής Αραβίας πίσω στις αρχές Δεκεμβρίου του 2021.

Δείτε το GP Αυστρίας για το ελληνικό πρωτάθλημα, Formula G.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles