spot_img

Ελληνικό Πρωτάθλημα F1: Το νυχτερινό Μονακό θα φιλοξενήσει τον 9ο αγώνα

Εάν οι στενοί δρόμοι του Πριγκιπάτου σου φαίνονται ήδη εντυπωσιακοί, με τα μονοθέσια να περνάνε ξυστά από τις μπαριέρες, τότε δεν πρέπει να χάσεις το Νυχτερινό GP Μονακό για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Μόλις τρεις αγώνες απομένουν για τον επίλογο του πρώτου Ελληνικού Πρωταθλήματος Formula 1 από το Automotonews.gr σε συνεργασία με το F1racingnews.gr και ετοιμαζόμαστε για τον ίσως πιο εντυπωσιακό αγώνα της σεζόν. Μετά από τον εκπληκτικό αγώνα στη Βραζιλία και τη πίστα του Interlagos, ετοιμαζόμαστε για μια μοναδική εμπειρία που σίγουρα λίγοι έχουν απολαύσει.

Οι στενοί δρόμοι του Πριγκιπάτου θα φιλοξενήσουν τον ένατο αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος, o οποίος θα ξεκινήσει υπό το φως των προβολέων, σε ένα μοναδικό σκηνικό που σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί. Οι οδηγοί του Πρωταθλήματος είναι έτοιμοι για να ριχτούν στη μάχη, τόσο μεταξύ τους, αλλά και με τις μπαριέρες που καραδοκούν σε κάθε στροφή. Το γεγονός πως ο αγώνας θα διεξαχθεί νύχτα κάνει το έργο τους ακόμα πιο δύσκολο, καθώς χρειάζεται τεράστια προσοχή και εμπιστοσύνη στα οδηγικά τους προσόντα.

Ο αγώνας έχει επιπλέον ενδιαφέρον, καθώς ο Γιώργος Σταματόπουλος θέλει να εξασφαλίσει το Πρωτάθλημα Οδηγών, ενώ οι Κώστας Αναστασάκης και Παναγής Δρακάτος θα κάνουν τα πάνδεινα ώστε να μείνουν ζωντανοί στη μάχη. Στις πίσω θέσεις, βλέπουμε μάχη για τη 4η θέση στους οδηγούς, ενώ η απρόβλεπτη φύση του αγώνα, δεν αποκλείεται να δώσει σε άλλους τους πρώτους τους βαθμούς. Τα πάντα είναι απρόβλεπτα στο Μονακό και σίγουρα θα απολαύσουμε έναν φοβερό αγώνα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το Νυχτερινό GP Μονακό θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση τη Κυριακή στις 18:00μμ από το κανάλι του Automotonews.gr στο Youtube.

Δες έναν γύρο στη πίστα του νυχτερινού Monte Carlo, ενώ μπορείς να απολαύσεις επίσης το GP Βραζιλίας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1. Ευχόμαστε σε όλους και όλες καλή απόλαυση.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles