spot_img

Ο Webber δεν βλέπει νόημα σε επιστροφή του Alonso στην F1

Ο πρώην οδηγός της F1 και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο WEC, Mark Webber, πιστεύει πως είναι λάθος η επιστροφή του Fernando Alonso στην F1, όταν δεν θα μάχεται για νίκες.

Ο Ισπανός αποχώρησε από το σπορ στο τέλος του 2018, εξερευνώντας παράλληλα νέες αγωνιστικές εμπειρίες, είτε αυτές ήταν στο τιμόνι ενός LMP1-Hybrid αγωνιστικού, είτε στο τιμόνι ενός Rally Raid Hilux στις ερήμους και τα χώματα. Το όνομα του 2 φορές Πρωταθλητή της F1 έχει ακουστεί πολύ δυνατά τους τελευταίους μήνες, με πιθανότερο σταθμό να είναι η Renault, με την οποία κατέκτησε τους δύο τίτλους του.

Όμως, ο Webber δεν είναι υπέρ μιας τέτοιας επιλογής από τον καλό του φίλο, μιας και δεν βλέπει κάποιο ενδεχόμενο όπου θα του δώσει κίνητρο από τη στιγμή που δεν θα μάχεται για νίκες.

Ξέρουμε την αξία του Fernando, είχε μια τρομερή καριέρα. Όμως δεν είναι στη κορυφή των δυνατοτήτων του πλέον και θα του είναι πολύ δύσκολο να κάνει όσα έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Ο Fernando του 9 στα 10 είναι ακόμα πολύτιμος για μία ομάδα. Αλλά ο Alonso είναι ένας νικητής και ο λόγος που έφυγε εξ’ αρχής από την F1 ήταν επειδή είχε κολλήσει στο μέσον του grid. Το τελευταίο του μήνυμα ήταν πως αν δεν μπορώ να παλεύω για βάθρα, δεν θέλω να είμαι στην F1. Δεν βλέπω κάποια ευκαιρία σε ομάδα που θα μπορέσει να του προσφέρει αυτό που θέλει. Τότε λοιπόν ποιο το νήμα να επιστρέψει. Δεν λέω πως δεν θα μπορούσε να το κάνει, αλλά θα του είναι πολύ δύσκολο να έχει κίνητρο τα επόμενα δύο χρόνια.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τα λόγια του Webber αντικατοπτρίζουν ίσως την πραγματικότητα για τον Alonso, o οποίος δύσκολα θα επιστρέψει στην Formula 1 ως οδηγός. Μπορείς να διαβάσεις μερικούς από τους λόγους που η επιστροφή του είναι ενδεχομένως αδύνατη εδώ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles