spot_img

Εμφύλιος στη Red Bull – O Jos Verstappen ζητά να παραιτηθεί ο Horner

Η κατάσταση στο εσωτερικό της Red Bull Racing φαίνεται πως δεύει σε εμφύλιο, με την πλευρά Verstappen να επιτίθεται στον Christian Horner.

Ο Jos Verstappen, πατέρας του τρις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Max Verstappen, σπάει τη σιωπή του, εκφράζοντας την ανησυχία του για την πιθανή διάσπαση της Red Bull Racing, αν ο Christian Horner συνεχίσει να κατέχει τη θέση του επικεφαλής της ομάδας.

Το τέλος ενός έντονου σαββατοκύριακου για τον Horner, που έκλεισε με μια κυριαρχική νίκη και μάλιστα με 1-2 της Red Bull στο Grand Prix του Μπαχρέιν, σηματοδοτήθηκε από μια απρόσμενη εξέλιξη. Ο πρεσβύτερος Φερστάπεν ζήτησε δημόσια την απομάκρυνση του Χόρνερ από τη θέση του.

Ο Horner βρέθηκε στο επίκεντρο ερευνών από την εταιρεία ενεργειακών ποτών Red Bull μετά από καταγγελίες που έγιναν εναντίον του από μια εργαζόμενη. Η έρευνα για τη συμπεριφορά του, που διήρκεσε οκτώ εβδομάδες, ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη, με τη Red Bull να απορρίπτει τις καταγγελίες και να αθωώνει τον Horner. Ωστόσο, λιγότερο από 24 ώρες μετά, έγινε μια κίνηση που φαίνεται να στόχευε στην εξώθηση του Horner προς παραίτηση: ανώνυμα email στάλθηκαν σε κορυφαία στελέχη της F1, περιλαμβάνοντας διευθυντές ομάδων και μέσα ενημέρωσης, αποκαλύπτοντας τις φερόμενες αποδείξεις που βρίσκονταν στο επίκεντρο της υπόθεσης.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών του Μπαχρέιν και τις προβλέψεις μας για τη νέα σεζόν. Ακούστε τη στο παρακάτω βίντεο. 


Ο Horner παρέμεινε σταθερός μέσα στην καταιγίδα και κατάφερε να οδηγήσει τους Max Verstappen και Sergio Perez σε μια τέλεια έναρξη της νέας σεζόν της F1 για την ομάδα, το Σάββατο στο Μπαχρέιν. Ωστόσο, είναι φανερό ότι οι εντάσεις παραμένουν ανάμεσα στους κοντινούς του συνεργάτες, με τον Verstappen πρεσβύτερο να εντείνει τώρα τις πιέσεις για την αποχώρηση του Horner.

Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο Jos Verstappen δήλωσε.

«Υπάρχει ένταση εδώ όσο παραμένει στη θέση του. Η ομάδα κινδυνεύει να διασπαστεί. Δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι. Θα εκραγεί. Παίζει το θύμα, όταν είναι αυτός που προκαλεί τα προβλήματα».

Οι έντονες δηλώσεις του Jos Verstappen έχουν ιδιαίτερη σημασία λόγω της τεράστιας επιρροής που έχει ο ίδιος πάνω στον γιο του αλλά και στην επιρροή που έχει ο Max στην ομάδα, καθώς ετοιμάζεται για την προσπάθεια κατάκτησης του τέταρτου παγκόσμιου τίτλου του.

Υπήρξαν έντονες φήμες ότι ο Jos Verstappen έχει εμπλακεί στο παρασκήνιο που επιδιώκει την απομάκρυνση του Horner από τον ρόλο του στη Red Bull. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που ο ίδιος αρνείται.

«Δεν θα είχε νόημα. Γιατί να το κάνω αυτό όταν ο Μαξ τα πηγαίνει τόσο καλά εδώ;».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles