spot_img

Ο Sainz πιστεύει πως είχε το ρυθμό της Red Bull

O Carlos Sainz ήταν χαρούμενος με τον αγώνα του στο Μπαχρέιν και πιστεύει πως σε ένα μεγάλο μέρος του αγώνα είχε τον ίδιο ρυθμό με τo μονοθέσιο της Red Bull.

Ο πρώτος αγώνας της Formula 1 στο 2024 έχει περάσει πλέον στην ιστορία. Ο ΜαξMax Verstappen με μία επιβλητική εμφάνιση κατέκτησε την πρώτη νίκη στη σεζόν, με τη Red Bull Racing να κάνει το 1-2.

Ο Carlos Sainz έφερε τη Scuderia Ferrari στο βάθρο με την 3η θέση στον αγώνα. Ο Ισπανός έκανε εντυπωσιακά προσπεράσματα, ειδικά στον teammate του Charles Leclerc, ενώ είχε πολύ καλό ρυθμό και στους 57 γύρους.

Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, ο Sainz μίλησε για τον αγώνα του στον πρώην οδηγό της F1, DAvid Coulthard.

«Ένιωθα εξαιρετικά στον αγώνα. Δεν είχα καλή εκκίνηση αλλά κατάφερα να έχω καλή διαχείριση ελαστικών. Έκανα προσπεράσματα για να πάρω το βάθρο σήμερα και είχα καλό ρυθμό. Κατάφερα να ακολουθώ το ρυθμό της Red Bull κάτι το οποίο ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Ακόμη δεν είναι αρκετή η βελτίωσή μας, δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε. Έχουμε κάνει μια καλή πρόοδο σε σχέση με την περασμένη σεζόν και κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στη σεζόν».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών του Μπαχρέιν και τις προβλέψεις μας για τη νέα σεζόν. Ακούστε τη στο παρακάτω βίντεο. 


Για τη στρατηγική που ακολούθησε η Ferrari στο Grand Prix Μπαχρέιν, ανέφερε.

«Είχαμε ένα ξεκάθαρο πλάνο με τη στρατηγική. Με τη σκληρή γόμα ένιωσα πολύ πιο άνετα γιατί υπερθερμαίνονταν λιγότερο τα ελαστικά. Όταν έκανα τα ελαστικά να δουλέψουν, μπορούσα να πιέσω. Το μονοθέσιο της Red Bull έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά αυτή είναι η ομορφιά της Formula 1. Μπορέσαμε να παίξουμε με τη στρατηγική σήμερα».

Όσο για τον επόμενο αγώνα ανέφερε.

«Θα είναι ο πρώτος αγώνας με τα νέα μονοθέσια σε μια διαφορετική πίστα. Θα είναι έκπληξη για όλους το που θα είμαστε. Περιμένω τη Red Bull και τη McLaren να είναι γρήγορες, όμως έχουμε βελτιωθεί κι εμείς. Θα είμαστε δυνατοί εκεί».

Επόμενος αγώνας είναι το Grand Prix Σαουδικής Αραβίας το τριήμερο 7-9 Νοεμβρίου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles