spot_img

Ενθουσιασμένος με την επιστροφή του ο Button

Ο Jenson Button, ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή του στην F1 στο GP του Μονακό, με τον ίδιο να περνάει πολύ χρόνο στον προσομοιωτή.

Ο Βρετανός θα αντικαταστήσει τον Fernando Alonso, ο οποίος θα αγωνιστεί φέτος στο Indy 500. O Button είναι ο δεύτερος στη σειρά οδηγός μετά τον Felipe Massa που βγαίνει, έστω και προσωρινά, από τη σύνταξη.

Έτσι λοιπόν, έξι μήνες μετά το τελευταίο του GP, ο Button θα οδηγήσει ίσως για τελευταία φορά μονοθέσιο F1 σε αγωνιστικό σ/κ.

«Φυσικά και άρπαξα την ευκαιρία όταν μου δόθηκε για να αγωνιστώ στο Μονακό. Δεν θέλω να αγωνίζομαι ολόκληρη τη σεζόν στην F1. Αγαπώ την καριέρα μου στην F1, αλλά ήταν η ώρα να κάνω ένα διάλειμμα. Αλλά το να επιστρέφεις για το GP του Μονακό, είναι ονειρικό για έναν οδηγό αγώνων. Ο ενθουσιασμός μου έχει επιστρέψει, καθώς είναι ένα GP γεμάτο αίγλη».

Ο Βρετανός επέλεξε να μην τρέξει στο τεστ που έγινε στο Μπαχρέιν, όμως πέρασε πολλές ώρες στον προσομοιωτή της McLaren.

«Υπάρχουν τόσα πράγματα να μάθεις πάλι, αλλά μετά από 5 γύρους στον προσομοιωτή λες στον εαυτό σου “α εντάξει, το’χω ακόμη”. Μπορώ ακόμη να φέρω το μονοθέσιο στη στροφή, να αλλάξω ταχύτητες, να πατήσω τα πεντάλ. Αυτή η συνήθεια δεν σε αφήνει ποτέ».  

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles