spot_img

Έντονα προβοληματισμένος ο Dovizioso

O Andrea Dovizioso βλέπει ακόμη μια χρονιά να ξεκινάει άσχημα για την Ducati, με τα αποτελέσματα να μην είναι τα επιθυμητά.

Η Ιταλική εταιρία ξεκίνησε τη σεζόν με πολλές προσδοκίες. Ο ερχομός του Jorge Lorenzo έφερε νέο αέρα στην ομάδα και ταυτόχρονα περισσότερες ελπίδες για το κάτι παραπάνω.

Όμως, οι τρεις πρώτοι αγώνες της σεζόν δεν έχουν εξελιχθεί καθόλου καλά, με τη μοτοσυκλέτα να δυσκολεύει ιδιαίτερα τον Ισπανό πολυπρωταθλητή. Επιπλέον, το πρόβλημα στις στροφές φαίνεται να είναι μεγαλύτερο από πέρυσι.

Ο Dovizioso μίλησε για τα προβλήματα και τόνισε πως πρέπει να φτιαχτεί ένα χρονοδιάγραμμα για να δουν τη κατεύθυνση που πρέπει να πάρει η ομάδα.

«Αυτό που συμβαίνει τώρα δεν είναι καλό. Είμαστε πιο κοντά, σε σχέση με πέρυσι, στους πρώτους, αλλά όχι εκεί που θα θέλαμε. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι δεν υπάρχει ένα ακριβές σχέδιο. Τώρα είναι η ώρα να καθίσουμε στο τραπέζι και να μιλήσουμε για το μέλλον. Δεν ξέρω αν θα είναι για φέτος ή για τη νέα σεζόν, αυτό εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων. Δεν μπορείς να προβλέψεις πόσοι μήνες θα χρειαστούν για να γίνει μια αλλαγή».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός είπε πως η ομάδα πρέπει να βελτιώσει τη μοτοσυκλέτα στο σύνολο και να μην επικεντρωθεί σε ένα σημείο.

«Πρέπει να μιλήσουμε σφαιρικά για τη μοτοσυκλέτα. Δεν υπάρχει μόνο ένα κομμάτι πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε. Είναι μια μείξη πολλών. Δεν λέω ότι είναι καταστροφή. Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να δουλέψουμε. Είμαι ο πρώτος όμως που απογοητεύομαι και ξέρω τα όρια της μοτοσυκλέτας».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles