spot_img

Έντονη σωματική καταπόνηση είχε ο Hamilton

Ο Lewis Hamilton μίλησε για τις δυσκολίες που είχε στον τελευταίο αγώνα του 2020, καθώς δεν ήταν στην ιδανική φυσική κατάσταση μετά και την περιπέτεια υγείας του.

Αρκετά δύσκολη αποδείχτηκε τελικά η ανάρρωση του 7-φορές παγκόσμιου πρωταθλητή από την νόσο του Covid-19. Ο αντίκτυπος στην υγεία του και στην απόδοσή του στον αγώνα ήταν εμφανής. Στις κατατακτήριες δοκιμές έμεινε στην 3η θέση και στον αγώνα δεν απείλησε, ούτε απειλήθηκε. 

Διαβάστε επίσης: GP Άμπου Ντάμπι: Νίκη Verstappen στον επίλογο του 2020

Όπως ο ίδιος ο Hamilton αποκάλυψε, βρισκόταν σε μια σχεδόν κωματώδης κατάσταση.

Όσον αφορά την φυσική μου κατάσταση, δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά έτσι. Δεν αισθάνομαι καθόλου καλά σωματικά. Ας το δούμε όμως θετικά, κατάφερα να τα βγάλω πέρα. Οποιαδήποτε άλλη στιγμή της προηγούμενης εβδομάδας, δεν υπήρχε περίπτωση να μπορούσα να βρίσκομαι εδώ. Είμαι ευγνώμων που είμαι υγιής και ζωντανός.   

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream”, με την ανάλυση του GP Σακχίρ.

Η απόδοση της Mercedes αυτή την εβδομάδα ήταν αρκετά μακριά από τα επίπεδα που την έχουμε συνηθίσει. Τα δυο “Μαύρα Βέλη”, αν και κατάφεραν να κρατήσουν τις θέσεις τους, δεν μπόρεσαν να πιέσουν και να απειλήσουν τον νικητή του αγώνα Max Verstappen.  

Δεν μπορούμε πάντα να κερδίζουμε. Εάν αναλογιστούμε τις τελευταίες αγωνιστικές εβδομάδες που είχα, είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Σίγουρα δεν ήταν το 100% των δυνατοτήτων μας, αλλά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Max. Θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα για την συνεχή υποστήριξη τους. Τα δυο αυτά βάθρα ήταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τους πρώτους αγώνες του eSports Πρωταθλήματος F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles