spot_img

Επίσημο: Ανακοίνωσε τον Leclerc η Ferrari

Έπειτα από δύο σερί ανακοινώσεις, ήρθε και η τρίτη, με την Scuderia Ferrari να ανακοινώνει την άφιξη του Charles Leclerc στην ομάδα από το 2019.

Ο Μονεγάσκος στην πρώτη του σεζόν στην F1 έχει αφήσει άκρως θετικά δείγματα με την ομάδα της Sauber και οι φήμες που τον ήθελαν να παίρνει προαγωγή στην μεγάλη ομάδα από το 2019 επιβεβαιώθηκαν. Μόλις στα 20 του χρόνια, ο Leclerc αποτελεί έναν πολύ υποσχόμενο οδηγό, καθώς προέρχεται από δύο τίτλους στο GP3 και στην Formula 2 το 2016 και το 2017.

Αυτή είναι πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία της Ferrari όπου ένας οδηγός από την ακαδημία της παίρνει τη χρυσή ευκαιρία δίχως να έχει αποδείξει πως όχι μόνο αν έχει τη στόφα πρωταθλητή, αλλά δίχως να έχει ούτε ένα βάθρο.

Ο Leclerc θα πάρει τη θέση του Kimi Raikkonen, ο οποίος θα αποτελέσει για δεύτερη φορά στη καριέρα του παρελθόν από την Ferrari και το 2019 θα επιστρέψει στην Sauber, με την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Και οι τρεις ανακοινώσεις έγιναν μέσα στην ίδια ώρα το πρωί της Τρίτης, 11 Σεπτεμβρίου, με τα deal αυτά να γράφουν ιστορία.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles