spot_img

Επίσημο: O Albon παραμένει οδηγός της Williams

H Williams ανακοίνωσε πως υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Alex Albon, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος του Grove για τα επόμενα χρόνια.

Οι ανακοινώσεις που αφορούν το grid της Formula 1 για το 2023 συνεχίζονται, με τη Williams να έχει σειρά. Η βρετανική ομάδα κοινοποίησε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter πως ο Alex Albon θα παραμείνει στο δυναμικό της και την επόμενη σεζόν, ενώ όπως αναφέρει η σύντομη ανακοίνωσή της η ανανέωση δεν αφορά μόνο το 2023.

Ο Alex Albon έκανε ένα πρώτο σχόλιο για την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Williams:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που παραμένω στη Williams Racing και για το 2023, ανυπομονώ να διαπιστώσω τι μπορούμε να καταφέρουμε ως ομάδα μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, αλλά και την επόμενη. Η ομάδα προσπαθεί σκληρά για να προοδεύσει και διαθέτω πραγματικά μεγάλο κίνητρο για να συνεχίσω αυτό το ταξίδι και να εξελίξω περαιτέρω μαζί με αυτή τα όσα ανακαλύψουμε».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο της Formula 1.


Χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη είναι και ο επικεφαλής της Williams, Jost Capito, ο οποίος αναγνώρισε τις φετινές επιδόσεις του Albon με την ομάδα.

«Ο Alex (Albon) είναι ένας εκπληκτικός οδηγός και άξιο μέλος της Williams Racing. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το γεγονός πως θα δουλεύουμε μαζί του σε μακροχρόνια βάση. Ο Alex φέρει ένα πολύ καλό μείγμα ικανοτήτων και εύστοχων ευρημάτων, τα οποία θα βοηθήσουν την ομάδα στο να έχει μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

Ο Alex Albon εξαργύρωσε τις φετινές του επιδόσεις με ένα νέο συμβόλαιο, όντας αυτός που έχει συγκεντρώσει και τους 3 πόντους της βρετανικής ομάδας στο Πρωτάθλημα του 2022 στη Formula 1. Ο Ταϊλανδός ανήκε στο δυναμικό της Red Bull Racing και είχε ελπίδα πως η επιστροφή του στο grid τη φετινή σεζόν θα μπορούσε να αυξήσει τις πιθανότητές του για επιστροφή στην αυστριακή ομάδα. Ωστόσο, η ανανέωση του Sergio Perez απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο για τον ίδιο.

Η Williams αναζητεί τον οδηγό που θα πλαισιώσει τον Albon την επόμενη χρονιά στη Formula 1. Ο Nicholas Latifi είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποχωρήσει από την ομάδα, με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του να είναι ο Πρωταθλητής της Formula E, Nyck de Vries, αλλά και ο νεαρός Logan Sergeant.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles