spot_img

Επίσημο: Red Bull Honda από το 2019

Ο Ιάπωνας κατασκευαστής θα είναι ο επόμενος προμηθευτής κινητήρων της Αυστριακής ομάδας, μετά από επίσημη ανακοίνωση των δύο πλευρών.

Το 2019 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την Red Bull Racing. Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία και μόνο οι ανακοινώσεις έμεναν για να επισημοποιηθεί το deal με την Honda. Έπειτα από 12 χρόνια και 8 παγκόσμιους τίτλους, τέσσερις σε οδηγούς και τέσσερις σε κατασκευαστές, η Αυστριακή εταιρία θα λύσει τη συνεργασία της με την Renault.

Η συμφωνία με την Honda είναι για 2 χρόνια και θα τεθεί σε ισχύ από το 2019. Η Red Bull έχει ήδη εμπειρία και μπορεί να ελέγξει την παραμικρή βελτίωση των Ιαπώνων, καθώς από φέτος προμηθεύει ήδη την Toro Rosso. Τα δεδομένα όσον αναφορά την απόδοση ήταν ενθαρρυντικά και έπεισαν τους Dietrich Mateschitz και Helmut Marko ώστε να ξεκινήσουν ένα νέο ταξίδι στο σπορ.

Η Red Bull μεγαλώνει ξανά σε πρεστίζ, καθώς γίνεται εργοστασιακή ομάδα και πάλι, κάτι που στον εμπορικό τομέα συμφέρει περισσότερο από το να είσαι μια πελατειακή ομάδα. Πλέον, το μόνο που μένει για την ομάδα, είναι να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Daniel Ricciardo και το πιθανότερο πλέον είναι πως θα παραμείνει με τους “ταύρους” για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles