spot_img

Επίσημο: Στη Renault ο Ocon το 2020

Ο Esteban Ocon θα είναι ο νέος οδηγός της Renault το 2020 και θα πλαισιώσει τον Daniel Ricciardo, στην πέμπτη χρονιά της επιστροφής του γαλλικού εργοστασίου στο σπορ.

Ο νεαρός Γάλλος οδηγός εκτελεί φέτος ρόλο αναπληρωματικού οδηγού στη Mercedes, καθώς δεν κατάφερε να βρει μια θέση στο grid για το 2019, όμως ο μόνος στόχος του για το 2020 ήταν να βρει επίσημη θέση. Η Mercedes επέλεξε τον Valtteri Bottas για το 2020 και αυτό άφησε τον Ocon με μοναδική επιλογή του να πάει στην Renault, με το συμβόλαιο του να έχει διάρκεια 2 χρόνια.

Εκεί θα βρει τον Daniel Ricciardo και θα αντικαταστήσει τον Nico Hulkenberg, ο οποίος φέτος ήταν στη τρίτη του χρονιά με το γαλλικό εργοστάσιο και δεν κατάφερε να πάρει έστω μια θέση στο βάθρο.

Είμαι πολύ περήφανος που είμαι οδηγός της Renault. Έχω μεγαλώσει στο Enstone, ξεκινώντας από το 2010 και την Lotus και στη συνέχεια με τη Renault. Έχω πολύ καλές σχέσεις και είμαι δεμένος με την ομάδα και όλοι όσοι δουλεύουν εδώ είναι αυτοί που με ανέβασαν στο κορυφαίο επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Δεύτερον, είμαι πολύ ευχαριστημένος που μια ομάδα με τόσο μεγάλες προσδοκίες με εμπιστεύθηκε ώστε να αποδείξω τις ικανότητες μου στο κορυφαίο επίπεδο της F1. Είναι κάτι το οποίο το παίρνω πολύ στα σοβαρά και ανυπομονώ να δώσω το καλύτερο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Ocon έφτασε πολύ κοντά στο να υπογράψει πέρυσι για τη Renault, όμως οι Γάλλοι είδαν τον Daniel Ricciardo να τους λέει το “ναι” και το deal χάλασε. Όμως, όπως αποδεικνύει η ιστορία, ποτέ δεν είναι αργά.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles