spot_img

Αισιόδοξος ενόψει Jerez o Marquez

O Marc Marquez, πιστεύει πως ο τέταρτος αγώνας της χρονιάς θα ταιριάξει στη μοτοσυκλέτα του, καθώς ελπίζει σε ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο Ισπανός έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη του στις ΗΠΑ. Επιπλέον, οι 25 βαθμοί που πήρε και η πτώση του Vinales έχουν επιτρέψει στον Marquez να πλησιάσει τους δύο αναβάτες της Yamaha στη βαθμολογία των οδηγών.

Ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda έχει μια νίκη το 2014, ενώ η ομάδα του έχει κάνει μια ημέρα δοκιμών στην Jerez φέτος.

«Είμαι χαρούμενος που ο επόμενος αγώνας είναι μέσα στην πατρίδα μου, κάτι που σε συνδυασμό με την παρουσία του fan club μoυ, το κάνει πολύ ιδιαίτερο. Φυσικά η νίκη μας στο COTA έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο κι αποφασιστικότητα σε όλη την ομάδα για να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να δούμε πως θα βελτιώσουμε κι άλλο το set-up της μοτοσυκλέτας. Η Jerez είναι μια από τις πιο δύσκολες πίστες του πρωταθλήματος. Είναι πολύ μικρή, πολύ στενή, με δυνατά σημεία επιτάχυνσης και δυνατά φρένα. Πρέπει να κάνεις τη μοτοσυκλέτα να στρίβει καλά, αλλά θέλεις και μεγάλη σταθερότητα στα φρένα, διότι έτσι θα βγει ένας καλός χρόνος. Είναι μια πίστα όπου οι αντίπαλοί μας πάντα είναι πολύ γρήγοροι, πάντως πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά αν ξεκινήσουμε σωστά τη δουλειά από την Παρασκευή».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles