spot_img

Βήμα προς τα εμπρός η Renault σύμφωνα με τον Hulkenberg

O Nico Hulkenberg πιστεύει πως οι αναβαθμίσεις της Renault της επέτρεψαν να μπορέσει να βελτιώσει τον ρυθμό αγώνα της.

Η Γαλλική ομάδα έχει ξεκινήσει τη σεζόν του 2017 πολύ καλύτερα από εκείνη του 2016. Όμως, μπορεί ο Hulkenberg να κάνει εξαιρετικές κατατακτήριες δοκιμές, ο ρυθμός αγώνα δεν είναι ανάλογος, με αποτέλεσμα να πέφτει πολύ πίσω.

Σύμφωνα με τον Γερμανό, η ομάδα του κατάφερε να κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός για να βελτιωθεί στον αγώνα.

«Σίγουρα, είναι δίκαιο να το λέμε αυτό. Ακόμα δεν είμαι εντελώς χαρούμενος αλλά έχουμε δουλειά να κάνουμε. Για εμένα έχουμε δρόμο για να βρούμε τη χρυσή τομή μεταξύ των δύο[κατατακτήριες και αγώνα]. Αλλά σίγουρα πιστεύω πως κάναμε ένα σωστό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση».

Ο Hulk ήταν ο τελευταίος που μπήκε στα pit κάνοντας ένα stint 40 γύρων με την ultra soft γόμα ελαστικών και ήταν χαρούμενος με τη στρατηγική αυτή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το τι έκανε η ομάδα και πως παίξαμε με την στρατηγική. Χάσαμε θέσεις αμέσως στην εκκίνηση το οποίο δεν ήταν καλό. Αλλά το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να αλλάξουμε τη στρατηγική. Όταν όλοι μπήκαν, συνέχισα να πιέζω την ultra soft. Έχω να πω πως το μονοθέσιο αποκρίθηκε πολύ καλά. Πήγαινα συνεχώς ταχύτερα σε κάθε γύρο. Ήταν πολύ απολαυστικό».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles