spot_img

“Έσταξε” μέλι για τον Hamilton o Rosberg

O Nico Rosberg μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Lewis Hamilton, έπειτα από την άκρως σημαντική του νίκη μέσα στο «Ναό της Ταχύτητας».

Ο Γερμανός πρωταθλητής του 2016 απολαμβάνει πλέον τη ζωή μακριά από το cockpit ενός μονοθεσίου και στον ελεύθερο χρόνο του εκτελεί χρέη σχολιαστή για την Γερμανική και την Βρετανική τηλεόραση. Στα πλαίσια του GP Ιταλίας αναφέρθηκε έπειτα από τη λήξη του αγώνα στον πρώην teammate του και μόνο καλά λόγια είχε να πει.

Ήταν μια επική οδήγηση από τον Lewis. Γι’αυτό θεωρείται ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών. Το έδειξε και πάλι στην Monza με ένα φανταστικό μονοθέσιο. Φέτος οδηγεί εκπληκτικά και είναι στο καλύτερο σημείο της καριέρας του. Έκανε αυτό που έπρεπε την κρίσιμη στιγμή στην Monza. Έκανε μεγάλη ζημιά στην Ferrari στον αγώνα, στον εντός έδρας αγώνα τους όπου ήταν τα μεγάλα φαβορί. Έκανε εξαιρετική εκκίνηση, πέρασε τον Sebastian και τον οδήγησε να κάνει ένα τεράστιο λάθος που τον έστειλε πολύ πίσω. Μετά κατάφερε να προσπεράσει και τον Kimi. Δεν γίνεται καλύτερο απ’αυτό.

Όσον αναφορά το συμβάν μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου, ο Rosberg έριξε την ευθύνη στον οδηγό της Ferrari και τόνισε πως αν θέλει κάποιος να κερδίσει τον Hamilton στο πρωτάθλημα, δεν πρέπει να κάνει τέτοια λάθη. Μάλλον ο ίδιος κάτι ξέρει από την μάχη που είχε μαζί του το 2016 και βγήκε νικητής.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles