spot_img

Ετοιμαστείτε για το Πρωτάθλημα F1 Greek Mini Series

Το δεύτερο Πρωτάθλημα eSports του Automotonews.gr, F1 Greek Mini Series, ξεκινάει και οι οδηγοί είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη για διάκριση.

Το F1 Greek Mini Series κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 22 Νοεμβρίου με τους δύο πρώτους αγώνες. Το Πρωτάθλημα θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Automotonews στο youtube και μπορείτε να το βρείτε εδώ. Η ζωντανή μετάδοση θα ξεκινήσει στις 20:40μμ, με τις κατατακτήριες στις 20:45μμ ώρα Ελλάδος.

Διαβάστε επίσης: GP Πορτογαλίας QP: Oliveira στο θρίλερ του Algarve

Για το δεύτερο μίνι πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Lockdown, προτιμήσαμε ένα διαφορετικό format. Σε αντίθεση με το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1, το F1 Greek Mini Series θα έχει δύο αγώνες την ίδια ημέρα. Η διάρκεια θα είναι 25% της πραγματικής, ενώ κατατακτήριες θα έχουμε στον πρώτο αγώνα. Ο δεύτερος θα ξεκινήσει με Reverse Grid του πρώτου, με το θέαμα να αναμένεται συναρπαστικό.

Οι 20 οδηγοί προπονούνται καθημερινά, όπως και οι αναπληρωματικές συμμετοχές. Την Κυριακή θα ριχτούν στη μάχη στο Μπαχρέιν και τον Καναδά.

Πολλά ονόματα από το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1 επιστρέφουν, ενώ έχουμε και νέες συμμετοχές. Σας περιμένουμε στη παρέα μας, ώστε να δούμε το μεγαλύτερο eSports event στο F1 2020 στην Ελλάδα.

Μπορείτε να βρείτε όλους τους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος F1 εδώ.

Ακούστε την εκπομπή για την F1, “Slipstream”, με την ανασκόπηση και σχολιασμό του GP Τουρκίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles