spot_img

Έξαλλοι στην Suzuki με την ατιμωρησία του Espargaro

O επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Suzuki στο MotoGP, Davide Brivio, ήταν άκρως εκνευρισμένος με το γεγονός πως ο Joan Mir δεν ανέβηκε στο βάθρο των νικητών.

Ο αγώνας της Στυρίας του MotoGP είχε ένα άκρως ανατρεπτικό φινάλε, με τον Miguel Oliveira να παίρνει τελευταία στιγμή τη νίκη από τους Jack Miller και Pol Espargaro. Όμως σημαδεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα από κόκκινη σημαία, η οποία προκλήθηκε λίγο μετά το μέσον του αγώνα.

Η εξέλιξη αυτή χαντάκωσε τον Mir, o οποίος είχε φτιάξει μια τεράστια διαφορά και ήταν καθ’ οδόν για τη πρώτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία. Όμως, από την Suzuki έχουν παράπονα, καθώς στη φάση της τελευταίας στροφής, ο Espargaro βγήκε εκτός πίστας, κάτι το οποίο βάση κανονισμού τιμωρείτε, όπως είδαμε στην Moto2.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 24 Αυγούστου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

O Brivio ήταν άκρως καυστικός με τα σχόλιά του για την απόφαση να μην τιμωρηθεί ο αναβάτης της KTM, καθώς δεν έκρυψε τα λόγια του.

Δεν μπορώ να τους καταλάβω γιατί δεν υπήρξε απόφαση. Ήδη ακούγονται πολλά αρνητικά σχόλια γι’ αυτούς. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Αν πατήσεις στο πράσινο χάνεις μια θέση, όπως έγινε στην Moto2 και στην Moto3. Τώρα τι έγινε μετά τον αγώνα ποιος ξέρει. Τώρα που είμαστε στην Αυστρία, στην έδρα της Red Bull και μια KTM βγήκε στο πράσινο κομμάτι. Τι να πω. Κάτι θα βρουν, μια δικαιολογία για να μην τον τιμωρήσουν. Ωστόσο ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Ο Mir τιμωρήθηκε στο πρώτο μέρος του αγώνα που βγήκε εκτός στη πρώτη στροφή και έδωσε μια θέση. Το έκανε έτσι είναι ο κανονισμός και τον εφαρμόσαμε. Δεν μου αρέσει, αλλά ο κανονισμός αυτός είναι σε ισχύ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles