spot_img

Πιθανή η επιστροφή της Indianapolis στην F1

O πρόεδρος της FiA, Jean Todt, μίλησε για το ενδεχόμενο να δούμε το Indianapolis Motor Speedway να επιστρέφει στο καλεντάρι της F1 στο εγγύς μέλλον.

Ο πρώην αγωνιστικός διευθυντής της Peugeot στη κατηγορία Group C και της Ferrari στην F1 ήταν ένας εκ των VIP καλεσμένων για την 104η έκδοση του Indianapolis 500, όπου νικητής αναδείχθηκε ο Takuma Sato. H κίνηση από τον Roger Penske (ιδιοκτήτη του IMS και του Indycar) ήταν ύψιστης σημασίας, καθώς το σπορ ψάχνει έναν δεύτερο αγώνα στις Η.Π.Α. ή την αντικατάσταση του COTA όπου διεξάγεται αγώνας από το 2012.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 24 Αυγούστου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Todt μίλησε από πρώτο χέρι για όσα είδε στην Indianapolis, κάτι το οποίο είναι ιδανικό για την Liberty Media που αποτελεί την ιδιοκτήτρια του σπορ.

Η Indianapolis είναι σαν το Silicon Valley των Ηνωμένων Πολιτειών και αν η επιτροπή της F1 θελήσει να κάνει έναν αγώνα εκεί, θα είναι πολύ καλό για το σπορ. Ο Roger Penske έχει πάρει τα ηνία και είμαι εντυπωσιασμένος από αυτά που είδα. Όλες οι βελτιώσεις έχουν γίνει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ο Roger έχει καταφέρει να κάνει εξαιρετική δουλειά με τις εγκαταστάσεις οι οποίες ήταν ήδη εντυπωσιακές. Είναι ξεκάθαρο πως η πίστα έχει όλα τα συστατικά για να φιλοξενήσει αγώνα Formula 1. Όμως είναι στο χέρι του κατόχου των εμπορικών δικαιωμάτων το θέμα του προγράμματος αγώνων.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα θέλατε να δείτε την Indianapolis να επιστρέφει στην Formula 1;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles