spot_img

F1: Φαβορί η Imola να επιστρέψει στο καλεντάρι το 2021

Το κενό του Βιετνάμ στο προσωρινό πρόγραμμα της F1 για το 2021 θα συμπληρώσει, όπως όλα δείχνουν, η πίστα της Imola στην Ιταλία.

Με την επίσημη ανακοίνωση των είκοσι τριών αγώνων για το 2021, αριθμός ρεκόρ για την F1, η νέα σεζόν θα είναι άκρως χορταστική. Η αυλαία θα ανοίξει στις 21 Μαρτίου στην Αυστραλία, ενώ το τελικό πρόγραμμα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Μετά την απόσυρση του Grand Prix Βιετνάμ, ο τέταρτος γύρος του πρωταθλήματος προς τα τέλη Απριλίου πιθανόν να πραγματοποιηθεί στην ιστορική πίστα της Imola.  

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστική συνέντευξη με τον James Glickenhaus

Το GP Εμίλια-Ρομάνια ήταν μια από τις προσθήκες της τελευταίας στιγμής, στα πλαίσια αλλαγών που επέφερε η πανδημία στην σεζόν του 2020. Τα “Μαύρα Βέλη”, Lewis Hamilton και  Valtteri Bottas, έκαναν για μια ακόμα φορά το ένα-δυο, με την Mercedes να κλειδώνει τον 7ο συνεχόμενο τίτλο κατασκευαστών. Παράλληλα, ο Daniel Ricciardo σημείωσε το πρώτο του βάθρο στη σεζόν, τόσο για τον ίδιο όσο και για την Renault. Κάπως έτσι, η πίστα ξύπνησε όμορφες αναμνήσεις και μάλλον επέστρεψε στην αγωνιστική δράση για να μείνει. 

Ακούστε την εκπομπή για την F1, “Slipstream”, με την ανασκόπηση του 2020 και το μοναδικό F1 Quiz.

Παρ’ όλα αυτά, η πίστα στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας παραμένει υποψήφια για την έναρξη της Ευρωπαϊκής φάσης του πρωταθλήματος. Το ίδιο όμως δεν θα μπορούσαμε να πούμε για το Τουρκικό Grand Prix, καθώς θα συμπίπτει με τον εορτασμό του Ραμαζανίου. 

Θα λέγαμε λοιπόν πως ένα από τα θετικά της πανδημία στον κόσμο της F1 είναι η ευκαιρία να απολαύσουμε ξανά δράση σε μερικές από τις κλασικές πίστες. Εσείς θέλετε να δείτε την Imola να επιστρέφει στο καλεντάρι της F1 το 2021;

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τον μεγάλο τελικό του eSports Πρωταθλήματος, F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles