spot_img

F1: Κανονικά η διεξαγωγή του GP Σαουδικής Αραβίας

Η F1 εξέδωσε λίγο μετά το τέλος του FP2 μία σύντομη ανακοίνωση, στην οποία ενημερώνει τη συνέχιση στης διεξαγωγή του GP Σαουδικής Αραβίας.

Λίγο μετά την έναρξη του FP1, ο ουρανός κοντά στην πίστα της Jeddah γέμισε μ’ ένα σύννεφο μαύρου καπνού. Αιτία αυτού αποτέλεσε μία έκρηξη σε εγκαταστάσεις κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης, οι οποίες βρίσκονται 10 χιλιόμετρα μακριά από την πίστα. Εν μέσω των ταραχών στην ασιατική χώρα, υπήρξαν έκτακτες συναντήσεις ανάμεσα στον Διευθύνων Σύμβουλο της Formula 1, Stefano Domenicali, και τις ομάδες για να συζητήσουν για την ομαλότητα του αγωνιστικού τριημέρου.

Διαβάστε επίσης: GP Σαουδικής Αραβίας FP2 – Ταχύτερος ξανά ο Leclerc με Ferrari

Ωστόσο, αυτό που ξεκαθαρίστηκε, για την ώρα, είναι πως δεν θα διακοπεί η διεξαγωγή του GP Σαουδικής Αραβίας. Στο τέλος των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής, η Formula 1 εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα ακόλουθα:

Η Formula 1 βρίσκεται σε στενή επαφή με τις σχετικές αρμόδιες αρχές, μετά την κατάσταση που έλαβε χώρα σήμερα. Οι αρχές επιβεβαίωσαν πως το event μπορεί να συνεχίσει σύμφωνα με το πρόγραμμά του και θα παραμείνουμε σε επικοινωνία με αυτές και όλες τις ομάδες και θα παρακολουθούμε από κοντά την κατάσταση.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Μπαχρέιν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Stefano Domenicali υποσχέθηκε πως θα κρατά ενήμερες τις ομάδες της Formula 1 για την οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την πίστα της Jeddah.

Δείτε το GP Imola για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles