spot_img

Οι οδηγοί αποφάσισαν: Το GP Σαουδικής Αραβίας θα γίνει

Έπειτα από ατελείωτες ώρες συζητήσεων και συσκέψεων, οι οδηγοί της Formula 1 αποφάσισαν πως θα πραγματοποιηθεί κανονικά το GP Σαουδικής Αραβίας.

Ομάδες και οδηγοί συζήτησαν για αρκετές ώρες και αποφάσισαν να παραμείνουν στην πίστα της Jeddah και να αγωνιστούν στο GP Σαουδικής Αραβίας. Οι εξελίξεις που έλαβαν χώρα στην περιοχή της πίστας ήταν αρκετές, μετά τη λήξη της δεύτερης περιόδου ελεύθερων δοκιμών.

Διαβάστε επίσης: GP Σαουδικής Αραβίας FP2 – Ταχύτερος ξανά ο Leclerc

Αρχικά, υπήρξε ανακοίνωση από τη Formula 1 αμέσως μετά τη λήξη του FP2, η οποία επιβεβαίωνε, προς ώρας, τη διεξαγωγή του αγωνιστικού τριημέρου. Αντίστοιχη ανακοίνωση εξέδωσε και η διοργανώτρια αρχή του αγώνα, μετέπειτα, με την οποία καθησύχαζε τις ομάδες και τους οδηγούς πως βάζουν πάνω απ’ όλα την ασφάλειά τους. Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης ανάμεσα στους επικεφαλής των ομάδων και των ιθυνόντων της Formula 1 και FIA πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 22:00 Ελλάδος. Η απόφαση που πάρθηκε ήταν ν’ αγωνιστούν.

Ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ήθελαν ν’ αγωνιστούν οι οδηγοί, λόγω της δυσαρέσκειά τους με την όλη κατάσταση, πληροφορίες από ανθρώπους που βρίσκονται στα paddock αναφέρουν πως συζητήθηκαν οι ανησυχίες τους. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει καταστεί σαφές το ποιες διαβεβαιώσεις τους δόθηκαν, ποια είναι η ενημέρωση που ήθελαν να λάβουν. Εν τέλει, το σύνολο των οδηγών αποφάσισε στο τέλος πως θα αγωνιστούν στο GP Σαουδικής Αραβίας.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Μπαχρέιν.

Σε κοινή τους δήλωση, παράλληλα, ο Πρόεδρος της FIA, Mohammed Ben Sulayem, μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Formula 1, Stefano Domenicali, εξέφρασαν την πεποίθηση πως το GP Σαουδικής Αραβίας θα διεξαχθεί. Στο ίδιο ύφος, δήλωσαν, επίσης, πως συναντήθηκαν με ανθρώπους της πίστας, αλλά και της χώρας, οι οποίοι με τη σειρά τους έδωσαν διαβεβαιώσεις σχετικά με την ασφάλεια που μπορούν να παρέχουν στο χώρο της πίστας.

Η συνάντηση των οδηγών ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα, ενώ προέκυψε και η είδηση πως θα υπάρξει συνέντευξη τύπου στις 02:00 Ελλάδος, στην οποία και θ’ ανακοίνωναν την απόφαση που θα έχει παρθεί.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Δείτε το GP Imola για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles