spot_img

Ferrari: «Απογοητευτική η κατάστασή μας»

Η Ferrari πρέπει να ανασυγκροτηθεί και να βρει την αιτία της κακής απόδοσής της τις επόμενες εβδομάδες, όπως αποκάλυψε ο Mattia Binotto.

H SF1000-H εμφανίστηκε βελτιωμένη στην πίστα του Hungaroring, όπου η ισχύς του κινητήρα δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο και αυτό το απέδειξε στις κατατακτήριες, όπου οι Sebastian Vettel και Charles Leclerc πήραν τις θέσεις 5 και 6. Ο αγώνας όμως αποδείχθηκε μια πολύ διαφορετική ιστορία, με τον Γερμανό να καταλαμβάνει μόλις την 6η θέση, ενώ η κακή στρατηγική στον Μονεγάσκο τον έφερε εκτός βαθμών.

Τώρα ο Binotto έρχεται να δηλώσει το αυτονόητο, δηλαδή πως η κατάσταση είναι πολύ άσχημη, ενώ η ομάδα δεν έχει απαντήσεις για το πότε θα αλλάξει η συγκεκριμένη κατάσταση.

Ο αγώνας ήταν πολύ απογοητευτικός σε γενικές γραμμές. Μετά τις κατατακτήριες ελπίζαμε σε έναν καλύτερο αγώνα. Πρέπει να αναλύσουμε τους λόγους της κατάστασής μας. Το να βάλουμε τον Charles στη soft γόμα δεν ήταν η σωστή επιλογή. Πιστεύαμε πως ήταν το σωστό γιατί περιμέναμε σύντομα βροχή, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Αλλά πρέπει να κατανοήσουμε τον ρυθμό αγώνα μας. Μετά τους τρεις πρώτους αγώνες ως Ferrari δεν πρέπει να είμαστε ικανοποιημένη γιατί η κατάσταση μας είναι απογοητευτική. Πρέπει να εστιάσουμε στη κατανόηση του μονοθεσίου μας πρώτα και μετά να μπούμε στη διαδικασία να μειώσουμε τη διαφορά από τους μπροστά.

Μετά από τρεις αγώνες στο 2020, η Ferrari έχει μόλις 27 βαθμούς και ένα βάθρο στην Αυστρία και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση της βαθμολογίας των Κατασκευαστών.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το μεγάλο ερώτημα είναι: Θα μπορέσει η Ferrari να επιστρέψει στις νίκες μέχρι το τέλος του 2020;

Μην χάσετε σήμερα στις 20:00μμ την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας, μαζί με όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles