spot_img

Ferrari: «Δεν μας τρομάζει ο ρυθμός της Red Bull»

Με μεγάλη ικανοποίηση έκλεισε το τριήμερο δοκιμών στο Μπαχρέιν για τη Scuderia Ferrari και όπως δηλώνουν η ανταγωνιστική εμφάνιση της Red Bull Racing δεν τους ανησυχεί ιδιαίτερα.

Η Scuderia Ferrari ολοκλήρωσε τις χειμερινές δοκιμές της Formula 1 στην πίστα του Σακχίρ με στόχο να βάλει γερές βάσεις για τη νέα σεζόν και να απειλήσει ακόμα περισσότερο τη Red Bull Racing στη μάχη της κορυφής. Κατά την διάρκεια των τριών ημερών η RB19 έμοιαζε να είναι από τα πιο σταθερά και ανταγωνιστικά μονοθέσια του grid. Με τον πήχη φέτος να είναι ακόμα πιο ψηλά η ιταλική ομάδα έχει βάλει στόχο να απαντήσει στο μονοπώλιο της Red Bull.

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή Slipstream με εκτενή ανάλυση των χειμερινών δοκιμών και τις προβλέψεις για το 2023. Βρείτε το link εδώ.

Ο νέος επικεφαλής της ομάδας, Frederic Vasseur, τόνισε πως όλα πήγαν κατ’ ευχήν και πως έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα δεδομένα για να βελτιώσουν περαιτέρω την SF-23.

«Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή μας στις δοκιμές. Το μονοθέσιο έχει καλή απόδοση στην πίστα αν και δεν γνωρίζουμε με πόσα καύσιμα έκαναν δοκιμές οι υπόλοιποι και είναι πάντα είναι ένα περίπλοκο κομμάτι. Το σημαντικότερο όλων είναι να μελετήσουμε καλά όλες τις ρυθμίσεις στο μονοθέσιο γιατί η εικόνα του θα είναι πολύ διαφορετική την επόμενη εβδομάδα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την τεχνική ανάλυση των μονοθεσίων της Mercedes και της Alpine. 

Οι δυο οδηγοί της ομάδας Charles Leclerc και Carlos Sainz ολοκλήρωσαν συνολικά 416 γύρους στην πίστας με τον Μονεγάσκο να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο εκ των δύο με 1:31.024. Η ομάδα δεν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα κανείς όμως δεν αρνείται πως υπάρχουν σημεία στο αγωνιστικό τους πακέτο τα οποία υστερούν. Ο Vasseur όμως ευελπιστεί πως το Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει δυναμικά για τη Ferrari και πως σε βάθος χρόνου θα καταφέρουν να γεφυρώσουν το κενό με την Red Bull.

«Αυτή την στιγμή δεν έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα των ομάδων του grid, οπότε είναι δύσκολο να πούμε με σιγουριά ότι μπαίνουμε με πλήρη αυτοπεποίθηση στη σεζόν. Όλα θα φανούν την επόμενη εβδομάδα. Το μονοθέσιο δείχνει αξιόπιστο και μέχρι τώρα έχουμε καλύψει αρκετά χιλιόμετρα στην πίστα και στην λίστα μας έχουμε ολοκληρώσει όλα τα δοκιμαστικά τεστ. Τώρα σχετικά με την απόδοση θα ξέρουμε σε μερικές μέρες».

Δείτε το GP Μπαχρέιν για το ελληνικό eSports πρωτάθλημα Formula G. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles