spot_img

H Aston Martin μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο 2023

Πολύ θετικά είναι τα πρώτα δείγματα του φετινού μονοθεσίου της Aston Martin και αυτό φέρνει χαμόγελα στον Fernando Alonso που ονειρεύεται επιτυχίες.

Η ομάδα που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση στις χειμερινές δοκιμές της Formula 1 στο Μπαχρέιν, δεν είναι άλλη από την Aston Martin. H ομάδα του Σίλβερστον δεν άφησε τον τραυματισμό του Lance Stroll να την επηρεάσει και έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και τις τρεις ημέρες του τεστ.

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή Slipstream με εκτενή ανάλυση των χειμερινών δοκιμών και τις προβλέψεις για το 2023. Βρείτε το link εδώ.

Στα χέρια του Fernando Alonso η AMR23 είχε εξαιρετική ταχύτητα και την πρώτη μέρα στο Σακχίρ ήταν στη 2η θέση της κατάταξης. Η διαφορά του από τον πρώτο Max Verstappen ήταν μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου. Το μονοθέσιο έχει χαρακτηριστεί «τολμηρό» και «επιθετικό» από τον τεχνικό διευθυντή των πράσινων, Dan Fallows.

Όπως είναι γνωστό, οι χρόνοι στις δοκιμές δεν λένε πάντα την αλήθεια. Τα πρώτα δείγματα όμως είναι ενθαρρυντικά για την ομάδα του Σίλβερστον. Μάλιστα, αρκετές ομάδες του grid, έχουν στρέψει την προσοχή τους πάνω στην Aston Martin.

Σύμφωνα με το AMuS, ένας μηχανικός ομάδας που θέλησε να μείνει ανώνυμος είπε.

«Η Aston Martin έχει κάνει το μεγαλύτερο βήμα σε απόδοση. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, είναι τουλάχιστον το τέταρτο ταχύτερο μονοθέσιο και μπορεί να γίνει απειλεί για τις Mercedes και Ferrari».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #107 με την τεχνική ανάλυση των μονοθεσίων των Mercedes-AMG και Alpine.

Ο Fernando Alonso είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την απόδοση της AMR23 έως τώρα.

«Στις δοκιμές μαθαίνουμε πολλά. Ένιωσα πολύ καλά, είμαι χαρούμενος. Ένιωσα άνετα. Υπάρχουν ακόμη μύες στο σώμα μας που πρέπει να συνηθίσουν να βρίσκονται εντός μονοθεσίου. Νιώθω πλέον πιο έτοιμος για τη νέα σεζόν. Χρειαζόμαστε τους γύρους με το νέο μονοθέσιο».

Η Aston Martin δεν έχει επιβεβαιώσει ποιος οδηγός θα πλαισιώσει τον Alonso στο Grand Prix Μπαχρέιν. Η συμμετοχή του Lance Stroll είναι ακόμη στον «αέρα», με τον Felipe Drugovic να είναι φαβορί για να τον αντικαταστήσει αν ο Καναδός δεν μπορεί να τρέξει.

Δείτε το GP Μπαχρέιν για το ελληνικό eSports πρωτάθλημα Formula G. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles