spot_img

Ferrari: «Φέτος είμαστε σε άλλο πλανήτη»

Η αισιοδοξία στη Scuderia Ferrari είναι τέτοια που βρίσκονται σε άλλο πλανήτη όσον αφορά την εξέλιξη του μονοθεσίου τους σε σύγκριση με το 2023. 

Η ταχύτερη ομάδα στις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν για το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 ήταν η Scuderia Ferrari. H νέα SF-24 στα χέρια των Charles Leclerc και Carlos Sainz έδειξε πως αποτελεί μια πολύ καλή βάση για τη φετινή σεζόν. Μάλιστα έχει εντυπωσιάσει ακόμα και τα στελέχη της ομάδας με την απόδοσή της.

Είτε σε γρήγορους γύρους είτε σε προσομοίωση αγώνα, τα στοιχεία έδειξαν πως φέτος η Ferrari έχει κάνει σωστή δουλειά. Παρά το γεγονός πως οι χρόνοι δεν μαρτυρούν την πραγματική της δυναμική, η αύρα από το κόκκινο στρατόπεδο είναι θετική.

Για τη φετινή εικόνα της Ferrari ρωτήθηκε ο επικεφαλής της, Fred Vasseur από το F1 TV. O Γάλλος επιβεβαίωσε τα όσα είδαμε στις δοκιμές του Σακχίρ και κάνει αναφορά για το ποιος έχει προς ώρας το πάνω χέρι από πλευράς ταχύτητας.

«Έχουμε κάνει τουλάχιστον ένα βήμα προς τα εμπρός και τώρα το ζήτημα είναι να είμαστε σταθεροί αλλά και γρήγοροι. Με τη σταθερότητα, το ρυθμό και τη φθορά που είχαμε στην προσομοίωση αγώνα, μπορώ να πω πως είμαστε σε άλλο πλανήτη συγκριτικά με το 2023. Γνωρίζουμε πως συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε μετά τις δοκιμές. Είναι σημαντικό να εμπιστευθούμε τους οδηγούς μας, διότι όσα μας είπαν είναι θετικά και έχουμε δει βελτίωση έως τώρα. Πιστεύω όμως πως η Red Bull είναι ακόμη μπροστά και θα πιέσουμε όσο μπορούμε και θα δούμε που θα είμαστε στον αγώνα».

Η νέα χρονιά της Formula 1 ξεκινά το τριήμερο 29 Φεβρουαρίου με 2 Μαρτίου με το Grand Prix Μπαχρέιν.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν. Ακούστε τη στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles