spot_img

Ferrari και Leclerc «ψήνουν» νέο συμβόλαιο συνεργασίας

Ο Charles Leclerc σύμφωνα με νέες πληροφορίες είναι πολύ κοντά στην επέκταση συμβολαίου με τη Scuderia Ferrari και να δεσμευτεί μακροπρόθεσμα με την ιταλική ομάδα.

Ο Charles Leclerc έκανε το ντεμπούτο του με την Scuderia Ferrari το 2019 ως δεύτερος οδηγός δίπλα στο Sebastian Vettel. Ο Μονεγάσκος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την ιστορική ομάδα της Formula 1 το οποίο λήγει το 2024. Ειδικά μετά την αποχώρηση του Vettel από την ομάδα το 2020 ο Leclerc είχε μεγάλες βλέψεις για το μέλλον του στο χώρο. Το 2022 η σεζόν ξεκίνησε τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο και ο στόχος του ήταν ξεκάθαρος, η κατάκτηση του τίτλου. Το όνειρο όμως τελείωσε νωρίς και η απόδοση της ομάδας δεν κατάφερε να κερδίσει τον άκρως ανταγωνιστικό ρυθμό της Red Bull Racing και του Max Verstappen. Παράλληλα, στο εσωτερικό της ομάδας είχαν δημιουργηθεί αρκετές ρωγμές και η ομάδα έδειχνε να κάνει πολλά λάθη εντός και εκτός πίστας.

Μετά από την απογοητευτική σεζόν του 2022 πολλοί αμφισβητούσαν το μέλλον του Leclerc με την Ferrari. Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς στη σεζόν του 2023, τα πράγματα δεν δείχνουν και τόσο αισιόδοξα. Σύμφωνα όμως με την ιταλική ιστοσελίδα, Formula Uno Analisi Tecnica, ο Μονεγάσκος οδηγός δεν ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με άλλη ομάδα του grid και θέλει να κατακτήσει το όνειρο να γίνει Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Ferrari. Προς το παρόν δεν έχουμε καμία επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος και οι δηλώσεις της ομάδας και των οδηγών της αφορούν κατά κύριο λόγο την απόδοση του μονοθεσίου και τα πλάνα βελτίωσης.

Μερικοί υποστηρίζουν πως η απόφαση του Lewis Hamilton για την συνεργασία του με την Mercedes-AMG, η οποία επίσης λήγει το 2024, είναι που θα καθορίσει και την απόφαση του Leclerc για την ομάδα με την οποία θα συνεχίσει την καριέρα του στην Formula 1. Ο 7φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει απορρίψει ξανά και ξανά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #109 με την ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles