spot_img

Ferrari και McLaren οι αντίπαλοι της Alpha Tauri

Ο Pierre Gasly πιστεύει πως η μάχη της Alpha Tauri στη σεζόν του 2021 θα είναι απέναντι στις Ferrari και στις McLaren.

Το 2021 δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την μικρή ομάδα της Red Bull Racing. Παρά την εξαιρετική φόρμα που έδειξε στις χειμερινές δοκιμές, στον πρώτο αγώνα δεν ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική και τυχερή. Ο Pierre Gasly ολοκλήρωσε τον αγώνα στις πίσω θέσεις, ενώ ο Yuki Tsunoda πήρε την 9η θέση στο ντεμπούτο του στο σπορ.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 8 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Τώρα, ο Gasly πιστεύει πως μπορούν να βελτιώσουν το ρυθμό τους στους επόμενους αγώνες και να παλέψουν ακόμα και για την 3η θέση στη Βαθμολογία.

Ο ρυθμός που δείξαμε όλο το τριήμερο μας κάνει να πιστεύουμε πως είμαστε στη μάχη με την Ferrari και την McLaren. Είναι ξεκάθαρο πως θα παλεύουμε μαζί τους σε κάθε αγώνα. Μετά την επαφή μου με την McLaren, ο αγώνας μου είχε τελειώσει σε εκείνο το σημείο. Έσπασα την εμπρός αεροτομή, τραυμάτισα το πάτωμα και αυτό ήταν. Είχαμε προβλήματα στο τέλος και έπρεπε να εγκαταλείψουμε. Είμαι πολύ απογοητευμένος διότι χάσαμε την ευκαιρία να παλέψουμε, όπως επίσης και βαθμούς.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση αεροδυναμικής στην F1.

Η Alpha Tauri έχει πραγματοποιήσει δοκιμές στην Imola, όπου θα διεξαχθεί ο επόμενος αγώνας της F1. Οι δοκιμές ήταν στο πλαίσιο του Filming Day, όμως είχαν μαζί και μονοθέσιο του 2018. Με τις αναβαθμίσεις που έρχονται μαζί, ο Γάλλος είναι αρκετά αισιόδοξος.

Είμαι χαρούμενος από το ρυθμό μας σε κατατακτήριες και αγώνα, οπότε πρέπει να κοιτάμε τα θετικά. Δυστυχώς δεν έγινε στον αγώνα αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά, να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα και να πάρουμε βαθμούς. Είμαι σίγουρος πως στους επόμενους θα παλεύουμε μαζί τους.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα μπορέσει η Alpha Tauri όντως να ανταγωνιστεί στα ίσα τις Ferrari και McLaren;

Δείτε το Νυστερινό GP Μονακό για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles