spot_img

Το νέο Kawasaki Versys 1000 SE ανεβαίνει επίπεδο

Με βασικό εξοπλισμό δανεισμένο από την κορυφαία έκδοση SE, το νέο Kawasaki Versys 1000 S βάζει υποψηφιότητα ως ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών.

Είναι διαθέσιμο σε τρεις επιπλέον εκδόσεις στην Ευρώπη. Την βασική, την Tourer, Tourer Plus και τέλος την Grand Tourer έκδοση. Κάθε μοντέλο είναι εξοπλισμένο με έναν σταδιακά αυξανόμενο αριθμό αξεσουάρ τουρισμού από πλαϊνές βαλίτσες, προστατευτικές χούφτες και προστατευτικό ρεζερβουάρ. Η έκδοση με τα περισσότερα αξεσουάρ είναι η Grand Tourer που προσφέρει τον μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης αποσκευών χάρη στην προσθήκη μιας κεντρικής βαλίτσας 47 λίτρων που κουμπώνει στις σταθερές βάσεις στήριξης και ασφαλίζει με το κλειδί του κεντρικού διακόπτη της μοτοσυκλέτας.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 9 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Διαθέτει ένα τετρακύλινδρο κινητήρα Kawasaki 1043cc που επωφελείται από ηλεκτρονικές πεταλούδες γκαζιού που επιτρέπουν την υιοθέτηση ηλεκτρονικού ελέγχου ταχύτητας, ενώ η λειτουργία διαχείρισης στροφών αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου πακέτου ηλεκτρονικής βοήθειας και χειρισμού για τον αναβάτη.

Το Versys S διατίθεται με προκαθορισμένους τρόπους οδήγησης, επιτρέποντας την επιλογή τριών λειτουργιών- παραμέτρων που συνδυάζουν αυτόματα τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Έτσι υπάρχει επιλογή για σπορ οδήγηση, για οδήγηση στο δρόμο και οδήγηση στη βροχή. Τα έξυπνα φρένα KIBS με ABS βασίζονται σε ισχυρές ακτινικές, συμπαγείς δαγκάνες εμπρός φρένων, ενώ οι προβολείς LED διασφαλίζουν ότι η διαδρομή μπροστά είναι ευδιάκριτη.

Ακούστε την εκπομπή του automotonews.gr για το MotoGP.

Η εφαρμογή Kawasaki Rideology παρέχει συνδεσιμότητα Smartphone στο Kawasaki Versys 1000 S που σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες μπορούν να συνδέσουν τη μοτοσυκλέτα τους μέσω Bluetooth και να δουν αρχεία καταγραφής οδήγησης και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με τη μοτοσυκλέτα τους όπως διαστήματα συντήρησης και αλλαγής λαδιού. Για το 2021, το Kawasaki Versys 1000 S είναι επίσης εξοπλισμένο με βαφή υψηλής αντοχής που μπορεί να διορθώσει την εμφάνιση ελαφρών γρατζουνιών πίσω στην αρχική κατάσταση χρησιμοποιώντας μια διαδικασία υψηλής τεχνολογίας ανάκτησης χρώματος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Παράλληλα το μοντέλο υποστηρίζει έξυπνες προσθήκες, όπως μια παροχή τάσης 12V που έχει τοποθετηθεί στο ταμπλό για την τροφοδοσία. Επιπλέον, η προσθήκη των θερμαινόμενων χειρολαβών, των προστατευτικών χουφτών και ενός μεγάλου ανεμοθώρακα με ρυθμιζόμενο ύψος εξασφαλίζει απόλυτη άνεση στο ταξίδι. Το μοντέλο είναι ιδανικό για αναβάτες που αναζητούν την περιπέτεια και την πολυτέλεια μιας χιλιάρας μοτοσυκλέτας με παραδοσιακό πλαίσιο.

Ακούστε την εκπομπή “Racing Line” με την ανάλυση του GP Ντόχα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles