spot_img

Φήμες-σοκ συνδέουν τον Verstappen με τη Mercedes

Σε μία κίνηση που θα αλλάξει εντελώς το τοπίο της Formula 1, καθώς φήμες θέλουν τον Max Verstappen οδηγό της Mercedes το 2025 εγκαταλείποντας τη Red Bull Racing.

Κίνδυνος η «υπόθεση Horner» να αποδειχθεί πολύ ζημιογόνα για τη Red Bull Racing. O Βρετανός απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά προς εργαζόμενη της ομάδας έπειτα από ανεξάρτητη έρευνα, ωστόσο το «μαύρο σύννεφο» δεν λέει να απομακρυνθεί.

Στο περιθώριο του Grand Prix Μπαχρέιν, απεστάλη ένα ανώνυμο email σε πάνω από 150 ανθρώπους, μεταξύ αυτών διευθυντές ομάδων, υπάλληλοι της FIA, ο πρόεδρος της Mohammed Ben Sulayem, προσωπικό της F1, όπως επίσης και ο CEO, Stefano Domenicali. Στο περιεχόμενο του email υπήρχε ένας φάκελος με στοιχεία της «υπόθεσης Χόρνερ», με την αυθεντικότητά τους να μην έχει εξακριβωθεί.

Το όλο ζήτημα έχει πάρει πλέον τεράστιες διαστάσεις και οι επιπτώσεις στην αυστριακή ομάδα μπορεί να είναι μεγάλες. Η μεγαλύτερη ενδέχεται να είναι η αποχώρηση του αστέρα της, Μαξ Φερστάπεν, με τη Mercedes-AMG να είναι ως πιθανός προορισμός του.

Στο paddock του Μπαχρέιν, εκεί που διεξήχθη ο πρώτος αγώνας της σεζόν της Formula 1, o επικεφαλής της ομάδας, Toto Wolff, εθεάθη με τον πατέρα του Verstappen, Jos, να συζητούν για ώρα. Με δεδομένο πως έγινε σε κοινή θέα, μόνο τυχαία δεν ήταν. Όλα αυτά την ώρα που ο Jos Verstappen ζήτησε έμμεσα την απομάκρυνση του Christian Horner από το ρόλο του επικεφαλής της Red Bull Racing.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την προεπισκόπησή μας για τη νέα σεζόν. Ακούστε τη στο παρακάτω βίντεο. 


Ο Wolff ρωτήθηκε άμεσα σχετικά με τις φήμες που ξεκίνησαν περί μετεγγραφής-σοκ του Verstappen στη Mercedes και είπε.

 «Όλα είναι πιθανά».

Το 2025 ανοίγει μία θέση στη Mercedes-AMG, καθώς είναι ήδη γνωστό πως ο Lewis Hamilton αναμένεται να αποχωρήσει για τη Scuderia Ferrari.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles