spot_img

Formula 1: Η Apple ετοιμάζει ταινία με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt

Η Formula 1 θα μεταφερθεί και πάλι στη μεγάλη οθόνη, με την Apple να ετοιμάζει ταινία με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt. Πιθανή η συμμετοχή και του Lewis Hamilton.

Η αμερικάνικη πολυεθνική Apple κέρδισε έναν άτυπο «διαγωνισμό» προσφορών ανάμεσα σε μεγάλες παραγωγές ταινιών και υπηρεσίες streaming για ταινίες. Πρόκειται, λοιπόν, ν’ αναλάβει την παραγωγή ενός project με θέμα τη Formula 1 και πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό Brad Pitt.

Διαβάστε επίσης: Απαρατήρητες ομάδες της Formula 1 – 1970s

Η ιστοσελίδα Deadline.com, αντικείμενο της οποίας μεταξύ άλλων είναι η ροή ειδήσεων σχετικά με το Hollywood, διέρρευσε πριν μερικές ημέρες τις διαπραγματεύσεις της Apple Original Films γύρω από μία ταινία με θέμα τη Formula 1. Στη διεκδίκηση του project εκτιμάται πως ήταν μεγάλες εταιρείες που σχετίζονται με την τέχνη του κινηματογράφου: οι Amazon, Disney, Netflix, MGM, Paramount, Sony και Universal. Η ταινία ακόμα δεν έχει επίσημο τίτλο, ωστόσο έχει μία βασική υπόθεση. Ο ηθοποιός Brad Pitt αναμένεται να υποδυθεί έναν βετεράνο οδηγό αγώνων που επανέρχεται στην ενεργό δράση για να γίνει μέντορας ενός νεαρότερου και να διεκδικήσει, παράλληλα, μία τελευταία διάκριση εντός πίστας.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το F1 Quiz και την ανασκόπηση του 2021.

Η ομάδα ατόμων που θ’ αναλάβει την ταινία με θέμα τη Formula 1 είναι ο παραγωγός Jerry Bruckheimer, ο σκηνοθέτης Joseph Kosinski και ο σεναριογράφος Ehren Kruger. Η συγκεκριμένη τριάδα έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μ’ επιτυχία και στην παραγωγή της ταινίας Top Gun: Maverick. Η τελευταία ταινία του Bruckheimer με θέμα τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ήταν το Days of Thunder, με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise το 1990. 

Ο Brad Pitt από την πλευρά του έχει συμμετάσχει σε παλαιότερα projects σχετικά με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς είναι φανατικός υποστηρικτής του. Συμμετείχε στην ταινία Go Like Hell, η οποία βασιζόταν στον πρώην οδηγό αγώνων Carroll Shelby. Η ταινία αυτή εξελίχθηκε στην παραγωγή Ford vs Ferrari, με πρωταγωνιστές τους Matt Damon και Christian Bale, η οποία είχε κέρδη 225 εκατομμύρια δολάρια. Επιπλέον, ο Brad Pitt ήταν αφηγητής σε ταινία σχετική με το MotoGP με την ονομασία Hitting The Apex, καθώς και επίσημος καλεσμένος στις 24 ώρες του Le Mans το 2016, όπου και έδωσε την εκκίνηση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Το νέο project με θέμα τη Formula 1 έχει προϋπολογισμό που κυμαίνεται στα 130 με 140 εκατομμύρια δολάρια. Μεταξύ άλλων, ρόλο στην ταινία (άγνωστο προς το παρόν) αναμένεται να έχει και ο 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Lewis Hamilton. Ο Βρετανός έχει συμμετάσχει σε κάποιες παραγωγές μέχρι στιγμής, ενώ το 2019 σε συνέντευξή του στο ESPN είχε δηλώσει πως θα ήθελε να ασχοληθεί στο μέλλον με τον κινηματογράφο, παρόλο που δεν γνωρίζει πόσο καλές είναι οι ικανότητες υποκριτικής του.

Η ταινία που πρόκειται να παραχθεί και ακόμα δεν είναι γνωστός ο τίτλος της, αλλά και η ημερομηνία κυκλοφορίας της, είναι σίγουρο πως θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη προβολή στη Formula 1 σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε αυτό έχει συμβάλλει και η σειρά του Netflix, Drive to Survive, η οποία στους ερχόμενους μήνες θα προβάλλει την 4η σεζόν της.

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles