spot_img

Formula 1: Στις 4/2 η αποκάλυψη της νέας Haas

H Haas θα γίνει η πρώτη ομάδα της Formula 1 που θα αποκαλύψει μονοθέσιο του 2022, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου.

Η νέα σεζόν της Formula 1 πλησιάζει και οι ομάδες ετοιμάζονται πυρετωδώς ώστε να είναι έτοιμες για το ξεκίνημα. Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας παρουσιάσεων και του πρώτου τεστ χειμερινών δοκιμών για το 2022. Τα μονοθέσια θα έχουν διαφορετική εμφάνιση φέτος, χάρη στην τεράστια αλλαγή των τεχνικών κανονισμών.

Διαβάστε επίσης: Red Bull – «Ικανότατος στο ρόλο του ο Masi»

Τώρα, η Haas ανακοίνωσε πως θα μας παρουσιάσει πρώτη το νέο δημιούργημά της, ή τουλάχιστον τον επίσημο χρωματισμό του. Όπως ανακοίνωσε η αμερικανική ομάδα, η αποκάλυψη της VF-22 θα γίνει την Παρασκευή 4, Φεβρουαρίου στις 13:00 ώρα Ελλάδος και πιθανότατα θα βασίζεται στο μονοθέσιο της F1 που είχε παρουσιάσει πέρυσι. Το μονοθέσιο του 2022 θα οδηγήσουν οι Mick Schumacher και Nikita Mazepin, που παραμένουν στην ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ακούστε την πρώτη εκπομπή “Slipstream” για το 2022.

Η αποκάλυψη του μονοθεσίου θα γίνει πιθανότατα με ψηφιακές φωτογραφίες, ενώ το πραγματικό μονοθέσιο θα το δούμε για πρώτη φορά στις δοκιμές της Βαρκελώνης. Η Haas θέλει να αναρριχηθεί στην κατάταξη και να ξεχάσει το κάκιστο 2021, όπου τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Gene Haas ήταν από τις πρώτες που επικεντρώθηκαν στο μονοθέσιο του 2022 και, με τον βελτιωμένο κινητήρα της Ferrari, στοχεύει να βρίσκεται στο μέσον του grid.

Μετά την ανακοίνωση της Haas, μόνο η Williams δεν έχει επισημοποιήσει ημερομηνία παρουσίασης του νέου της μονοθεσίου. Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε τη Red Bull Racing και την Aston Martin να πραγματοποιούν τις δικές τους παρουσιάσεις.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Οι ομάδες της Formula 1 θα μεταφερθούν στην Ισπανία για το πρώτο χειμερινό τεστ δοκιμών το τριήμερο 23-25 Φεβρουαρίου. Εν συνεχεία θα βρεθούν στο Μπαχρέιν για το δεύτερο τεστ στις 10-12 Μαρτίου, μία εβδομάδα πριν την έναρξη της σεζόν.

Βαθμολογούμε τις πίστες της Formula 1 από την καλύτερη στη χειρότερη.

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles