spot_img

Formula 1: Στο τιμόνι της διοίκησης του πρωταθλήματος ο Νικόλας Τομπάζης

Τα τελευταία χρόνια πολλοί συμπατριώτες μας έχουν αρχίσει να συμμετέχουν και να διακρίνονται στον μαγικό κόσμο της F1

Μπορεί να έχουμε αθλητές στο κορυφαίο επίπεδο, ωστόσο διαθέτουμε πολλούς τεχνικούς και ειδήμονες στον χώρο. Εξ αυτών, εντούτοις, ο πιο δημοφιλής και πετυχημένος είναι ο Νικόλας Τομπάζης. Όπως ανακοίνωσε στις ομάδες ο πρόεδρος και επικεφαλής της FIA, Μοχάμεντ Μπεν Σουλαγέμ,επιθυμεί να να απεμπλακεί από την καθημερινή ενασχόληση με το σπορ παραχωρώντας αυτόν τον σπουδαίο ρόλο στον διευθυντή του τμήματος μονοθεσίων της ομοσπονδίας,Τομπάζη.

Ο Έλληνας αεροδυναμιστής που έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ αποτελεί κορυφαίο σχεδιαστή, ο οποίος έχει συνεργαστεί με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής σπορ αυτοκινήτων, όπως η Ferrari και η Maclaren. Παρόλα αυτά, πρόσφατα, αναβαθμίστηκε από την αρμόδια αρχή ως ένδειξη αναγνώρισης των ικανοτήτων του.

Σε αυτό το πλαίσιο και με δεδομένη την πίεση που δέχεται ο πρόεδρος της FIA τόσο από την κάτοχο των εμπορικών δικαιωμάτων, LibertyMedia, όσο και από τις ίδιες τις ομάδες αποφάσισε να κάνει στην άκρη αναθέτοντας την εν λόγω θέση στον Έλληνα σχεδιαστή και την ομάδα του. Ωστόσο, ο πρώην οδηγός ράλι από τα Εμιράτα θα εξακολουθεί να διατελεί πρόεδρος της FIA με ενεργή συμμετοχή στην λήψη στρατηγικών αποφάσεων.

Εν πάση περιπτώσει, πρόκειται για μια τεράστια τιμή και επιτυχία για την χώρα μας, όπου ο μηχανοκίνητος αθλητισμός προσελκύει ολοένα και περισσότερο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε, οι ανατροπές περιλαμβάνονται στην φύση του σπορ και ακόμα και οι μικρότερες λεπτομέρειες μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα μιας κούρσας. Όποιον αθλητή κι αν υποστηρίζετε, σίγουρα μπορείτε να ανακαλύψετε αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές στο in2bet.com.cy , από ειδικά μέχρι μακροχρόνια στοιχήματα. Αδιαμφισβήτητα, με σωστή ανάλυση, μπορεί ο καθένας να προσεγγίσει με εκπληκτική ακρίβεια τις προβλέψεις του.

Κοντολογίς, οφείλουμε να αναφερθούμε και στην κατάσταση που επικρατεί σχετικά με την τηλεοπτική στέγη της Formula 1 στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος το ζήτημα των δικαιωμάτων προβολής έχει ξεκαθαρίσει. Μέχρι το 2022 τα δικαιώματα κατείχε η ΕΡΤ, η οποία τα παραχωρούσε και στην CosmoteTV. Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε μέχρι τώρα, ο όμιλος ANT1 φέρεται να έχει κλειδώσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τα επόμενα 3 χρόνια, χωρίς να υπάρχει όμως επίσημη τοποθέτηση.

Τελικά, το πλάνο συνιστά την μετάδοση όλων των αγώνων από ελεύθερο κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας, άρα οι λάτρεις του αθλήματος οφείλουν να συντονιστούν στην συχνότητα του ANT1. Επιπλέον, το συνολικό πακέτο αναμένεται να είναι διαθέσιμο στο συνδρομητικό ANT1+. Όπως και να έχει, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ακόμα και το ενδεχόμενο μια αντίστοιχης συνεργασίας όπως αυτή που επέλεγε η ΕΡΤ τις τελευταίες σεζόν και αναφέρθηκε παραπάνω.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles