spot_img

Formula G: Η Imola έφερε ανατροπές και δράμα

Εντυπωσιακός ήταν δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος Formula G που διεξήχθη στην πίστα της Imola, με οκτώ διαφορετικούς οδηγούς να διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Έπειτα από τρομερές μονομαχίες και 63 καθηλωτικούς γύρους, ο Ιωάννης Σπάνιας του Apoel eSports αναδείχθηκε νικητής στο GP Imola του δεύτερου αγώνα της παρθενικής σεζόν του Formula G της F1aXion. Για να πάρει τη νίκη έπρεπε να προσπεράσει στον 62ο γύρο τον Μίλτο Καραφουλίδη της Gamespace Mediterranean College που επανέλαβε το αποτέλεσμα του εναρκτήριου αγώνα στο Μπαχρέιν. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Κώστας Κοτσίρης του Ari FC eSports, με τον Έλληνα οδηγό να μην μπορεί να μετουσιώσει την pole position σε νίκη.

Πίσω τους είχαμε μεγάλες μάχες, με τον Μάριο Ιωάννου, επίσης με την ομάδα του Ari να βρίσκεται στην 4η θέση, ολοκληρώνοντας μπροστά από τον Γιάννη Σκλαβενίτη της Doxa Katokopias eSports. Ο Γιώργος Μαχαίρας της Automotonews Racing ολοκλήρωσε με μία πολύ ικανοποιητική εμφάνιση στην 6η θέση. Ο Δημήτρης Γεωργογιαννόπουλος ήταν στην 7η θέση (Gamespace), ενώ την πρώτη δεκάδα έκλεισαν οι Δημήτρης Σακκάς (Doxa), Θάνος Κουτσαυλής (Arta Racing Team) και Παναγής Δρακάτος (Apollon FC eSports).

Συνολικά 13 οδηγοί πήραν κατάταξη, με τους Δημήτρη Σχορτσανίτη (Arta), Αλέξανδο Καλαθαρά (Automotonews Racing) και ΠΑναγιώτη Πλατή (Apoel), να την ολοκληρώνουν. Συνολικά εγκατέλειψαν 7 οδηγοί.

Επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος Formula G είναι το GP Κίνας στις 6 Απριλίου του 2022. Μην χάσετε το μεγάλο αγώνα στον παρακάτω σύνδεσμο εδώ.

Δείτε το GP Imola, τον δεύτερο αγώνα του Formula G της F1aXion.

Δείτε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος Formula G μετά το GP Imola.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles