spot_img

Gasly: «Η Honda θα τα δώσει όλα μέχρι το τέλος»

Παρά την αποχώρηση της Honda από την Formula 1 στο τέλος του 2021 δεν αναμένεται πτώση στην απόδοση της, όπως υποστήριξε ο Pierre Gasly.

Προς αναζήτηση νέας κινητήριας μονάδας θα βρεθούν Red Bull και Alpha Tauri από το 2022, με την Renault να αποτελεί τον πιο πιθανό πάροχο. Η ιαπωνική εταιρεία κλείνει την εξαετή επιστροφή της στην F1, θέλοντας να συνεχίσει να φέρνει θετικά αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 11 Ιανουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Παρ’ όλα αυτά, η απόδοσή της την περασμένη αγωνιστική σεζόν συνέχιζε να είναι αρκετά μακριά από την Mercedes.

Πιστεύω έχουν μεγάλα σχέδια για φέτος. Ήδη έχω ακούσει μερικά από αυτά και δείχνουν πολλά υποσχόμενα, αλλά δεν θα ήθελα να αποκαλύψω κάτι προς το παρόν. Αναμένω να δω τους χρόνους μας στην πίστα πριν ενθουσιαστώ για τις όποιες βελτιώσεις. Ξέρω πόσο συστηματικά εργάζεται η Honda και είμαι σίγουρος πως, αν και αποχωρούν το 2021, δεν θα εγκαταλείψουν πριν το τέλος της σεζόν. Δεν έχουν αυτήν τη νοοτροπία. Θα πιέσουν και θα τα δώσουν όλα μέχρι και τον τελευταίο αγώνα.

Ακούστε την πρώτη εκπομπή “Slipstream” για το 2021 με καλεσμένους τις ΦορμουΛέρες.

Το 2020 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για τον Γάλλο οδηγό, ο οποίος πέτυχε και την πρώτη νίκη της καριέρας του, στο GP Ιταλίας. Το περιβάλλον της Alpha Tauri ήταν πολύ πιο εποικοδομητικό για τον Gasly, βελτιώνοντας σημαντικά την απόδοσή του.

Θεωρώ πως διαρκώς προσπαθούν να παρέχουν βελτιώσεις. [Στο GP Αμπού Ντάμπι] ο Max [Verstappen] πήρε την pole position μπροστά από την Mercedes, ενώ και τα τέσσερα μονοθέσια της Honda κατάφεραν να περάσουν στο Q3, και φτάσαμε σ’ ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. Προφανώς εάν έχουμε περισσότερες δυνατότητες για την ερχόμενη σεζόν, αυτό θα ήταν ακόμα καλύτερο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Gasly που έχει εξαιρετικές σχέσεις με την Honda ανανέωσε για μια ακόμα χρονιά το συμβόλαιό του με την ομάδα της Alpha Tauri. Το 2021 θα αγωνιστεί με νέο teammate, τον Yuki Tsunoda.

Μην χάσετε την Τρίτη στις 18:00μμ την εκπομπή “Slipstream”. Βρείτε το link εδώ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles