spot_img

Τραυματισμός στο πρόσωπο για τον Norris πριν το Μαϊάμι

Ο Lando Norris της McLaren Racing «έσπασε» τα μούτρα του έπειτα από πάρτι στην Ολλαδνία στο οποίο παραβρέθηκε.

Τραυματισμό στο πρόσωπο – ευτυχώς ελαφρύ – υπέστη ο Lando Norris της McLaren Racing λίγες ημέρες πριν το Grand Prix Μαϊάμι. Ο Βρετανός εθεάθη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας και αμέσως κυκλοφόρησαν βίντεο και φωτογραφίες στα social media.

Συγκεκριμένα ο οδηγός της McLaren ήταν πάνω σε μία βάρκα στην οποία ήταν σε εξέλιξη ένα πάρτι στο πλαίσιο των εορτασμών της Ημέρας του Βασιλιά. Δεν πήγαν όλα όμως όπως θα τα περίμενε ο 24χρονος.

Λίγες ώρες μετά αναρτήθηκαν στα social media φωτογραφίες του Norris με επιδέσμους στο πρόσωπο. Όπως αναφέρει το planetf1.com, ο τραυματισμός του προήλθε από σπασμένο γυαλί, κάτι που υποδεικνύει πως οι παρευρισκόμενοι το απόλαυσαν και με το παραπάνω. Από τα βίντεο δεν φαίνεται στο πάρτι να είναι ο Max Verstappen, παρά το γεγονός πως οι δυο τους διατηρούν άριστη σχέση.

Όλα αυτά, λίγες ημέρες προτού ξεκινήσει η αγωνιστική δράση για το Grand Prix Μαϊάμι. Παρά τον τραυματισμό του, ο Norris αναμένεται να πάρει κανονικά μέρος στον έκτο αγώνα του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

Το συμβάν του έγινε έπειτα από την καλύτερή του εμφάνιση στη φετινή χρονιά, καθώς τερμάτισε 2ος στο Grand Prix Κίνας, πίσω μόνο από τον Verstappen. Πέρα από την εμφάνισή του στον αγώνα της Κυριακής, είχε πάρει την Sprint Pole για τον Αγώνα Σπριντ του Σαββάτου.

O Norris είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας οδηγών με 58 βαθμούς.

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Κίνας και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles