spot_img

Γιατί η Red Bull δεν θα υπέγραφε ποτέ τον Hamilton

Στη Red Bull Racing δεν θα σκεφτόντουσαν ποτέ να έχουν στην ομάδα τους δύο πολύπρωταθλητές για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Στο περιθώριο του Grand Prix Άμπου Ντάμπι, ο Christian Horner θέλησε να στρέψει την προσοχή του κόσμου της Formula 1 πάνω του. Ο Βρετανός επικεφαλής της Red Bull Racing ισχυρίστηκε πως ο πατέρας του Lewis Hamilton τον προσέγγισε ώστε να δει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος ώστε να γίνει «ταύρος» ο γιος του.

Αυτό προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στο paddock, με τη διάψευση του Lewis Hamilton να είναι άμεση. Ο Βρετανός πολυπρωταθλητής κατηγόρησε τον Horner ως υποκριτή με την υπόθεση να έχει πολλά κενά βάσει όσων ειπώθηκαν κι από την πλευρά του.

Για τη προσέγγιση του Hamilton στη Red Bull Racing, μίλησε στο motorsport.com ο σύμβουλός της, Helmut Marko. Ο Αυστριακός εξήγησε τους λόγους που ήταν αντίθετος με τη συνύπαρξη δύο πρωταθλητών.

«Ο Christian με ενημέρωσε και μου έδειξε το μήνυμα που έλαβε. Του είπα όμως πως δεν θα δουλέψει ποτέ το δίδυμο Hamilton-Verstappen. Υπήρξε μεγάλη ένταση, να το πω έτσι, το 2021. Από την άλλη δεν μπορούμε οικονομικά να στηρίξουμε τους δύο πιο ακριβοπληρωμένους οδηγούς. Δεν θα μπορούσε ποτέ να δουλέψει αυτό, οπότε είπα όχι στον Christian».

Ο Hamilton ανανέωσε με τη Mercedes-AMG για δύο ακόμη χρόνια και δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να συνεχίσει και μετά το 2025 την καριέρα του στη Formula 1. Στόχος του δεν είναι άλλος από το να κατακτήσει ένα ακόμη πρωτάθλημα οδηγών.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1, Slipstream #131, με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι. Πατήστε εδώ για να την ακούσετε. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles