spot_img

O Alonso μίλησε (πάλι) με τα καλύτερα λόγια για τον εαυτό του

Ο Fernando Alonso γνωρίζει καλά πώς να κάνει τον εαυτό του να φαίνεται μεγάλος και τρανός ενώ αποκάλυψε και τους καλύτερους αγώνες του στο 2023.

Πριν ξεκινήσει η φετινή σεζόν στο Μπαχρέιν, κανένας δεν περίμενε πως η Aston Martin θα πάλευε για τις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης. Η βρετανική ομάδα ήταν η θετική έκπληξη της σεζόν της Formula 1 έχοντας τον Fernando Alonso σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Μάλιστα, πίσω από το τιμόνι της AMR23 ο Ισπανός επέστρεψε μετά από 9 χρόνια στο βάθρο.

Οι επιδόσεις της βρετανικής ομάδας στο 2023 ήταν αναπάντεχες, καθώς από την 7η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών το 2022, φέτος πάλεψε για τη 2η και μάλιστα με μεγάλες αξιώσεις. Μαζί με τον Alonso έφτασαν πολύ κοντά σε νίκες και τώρα κάνουν όνειρα για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα το 2024.

Τι πιστεύει όμως ο Fernando Alonso για το 2023; Ο Ισπανός μίλησε στο motorsport.com και συνέκρινε τη σεζόν του με αυτή του 2012.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την προσωπική μου επίδοση στη φετινή σεζόν. Πιστεύω πως μαζί με το 2012, η φετινή σεζόν ήταν η καλύτερη από πλευράς οδήγησης. Ήμουν χαρούμενος με τα πάντα και είχα κίνητρο. Ήμουν όλη τη σεζόν σε καλή φυσική κατάσταση και μερικές φορές, απέδωσα πολύ καλά σε πολύ δύσκολες συνθήκες».

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1, Slipstream #131, με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι. Πατήστε εδώ για να την ακούσετε. 


Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, είδαμε τον 42χρονο Ισπανό να αποδίδει εξαιρετικά, δίνοντας μεγάλες μάχες. Ποιοι όμως για εκείνον ήταν οι καλύτεροι αγώνες του στο 2023;

«Τους καλύτερους αγώνες μου φέτος τους έκανα στο Μπαχρέιν, στο Μονακό, στον Καναδά, στη Μόντσα και στη Βραζιλία. Αυτοί ήταν οι 5 καλύτεροι αγώνες μου στη χρονιά. Έβαλα τη Μόντσα επίτηδες κι ας ήταν μια 9η θέση. Δεν έκανα κάτι που ο κόσμος θα θυμάται. Είχαμε όμως το πιο αργό ή το δεύτερο πιο αργό μονοθέσιο στο τριήμερο και όλα πήγαν πολύ καλά», σχολίασε ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles