spot_img

Γιατί ο Sainz γελούσε με τους οδηγούς της Mercedes

Πώς οι οδηγοί της Mercedes, Lewis Hamilton και George Russell κατάφεραν να κάνουν τον Carlos Sainz να γελάει την ώρα του GP Ιαπωνίας.

Στους τελευταίους γύρους του Grand Prix Ιαπωνίας ο Sainz κυνηγούσε αυτή τη φορά τους οδηγούς της Mercedes. Η γερμανική ομάδα έδωσε εντολή στον Hamilton να δώσει DRS στον Russell ώστε να αμυνθεί του Ισπανού, αλλά στη Σουζούκα αυτή η τακτική δεν έπιασε. Μάλιστα ο οδηγός της Ferrari αμέσως στον ασύρματο τόνισε πως αντέγραψαν την τακτική του.

Μην χάσετε απόψε στις 9μμ εκπομπή Slipstream #125 για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ιαπωνίας. Βρείτε το link με ένα κλικ εδώ. 

Μπορεί να μην προσπέρασε εν τέλει τον Hamilton, ωστόσο ο Sainz διασκέδασε αρκετά που οι αντίπαλοί του προσπάθησαν να τον αντιγράψουν.

«Μου φάνηκε πολύ αστείο αυτό που έκαναν. Όταν είδα τον Hamilton να μειώνει ρυθμό πριν την 130R γελούσα. Σκέφτηκα όμως πως θα ήταν αδύνατο να περάσω τον Russell αν δεν του έκανα επίθεση στο σικέιν. Πάτησα αργά το φρένο, έκανα το switchback στην έξοδο και έκανα τα πάντα για να τον περάσω. Ήταν πολύ διασκεδαστικό αλλά παραλίγο να μου κοστίσει μια θέση».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #124 για τον κόσμο της Formula 1. 

Επιπλέον αναφέρθηκε στη μάχη που είχε με τον Hamilton στους τελευταίους γύρους του Grand Prix.

«Είναι δύσκολο το προσπέρασμα στη Σουζούκα. Ήμουν ταχύτερος από τον Hamilton. Όμως σε εκείνο το σημείο πρέπει να είσαι ένα δευτερόλεπτο ταχύτερος για να προσπεράσεις. Η θέση στην πίστα είναι πολύ σημαντική. Πριν το δεύτερο pit-stop ήμουν τέσσερα δευτερόλεπτα μπροστά από τον HAmilton , μετά ήμουν οκτώ πίσω του».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles