spot_img

Ενοχλημένος ο Hamilton με τη στάση της Mercedes στη μάχη με τον Russell

O Lewis Hamilton δεν χάρηκε με το γεγονός πως η Mercedes-AMG ακολούθησε μια ριψοκίνδυνη στρατηγική που λίγο έλλειψε να τον φέρει πίσω από τον Carlos Sainz.

Το Grand Prix Ιαπωνίας ήταν ένας αγώνας στον οποίο περίμενε η Mercedes-AMG πως θα δυσκολευτεί αρκετά. Πράγματι, η W14 ήταν το τέταρτο ταχύτερο μονοθέσιο στην πίστα, κάτι που δυσκόλεψε αρκετά τους Lewis Hamilton και George  Russell.

Μην χάσετε την Τρίτη 26/9 στις 9μμ εκπομπή Slipstream #125 για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ιαπωνίας. Βρείτε το link με ένα κλικ εδώ. 

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κατάφερε να τερματίσει 5ος έχοντας εκκινήσει από την 7η θέση. Ο Βρετανός πήρε τα μέγιστα, κρατώντας πίσω του τον ξεκάθαρα ταχύτερο, Carlos Sainz της Scuderia Ferrari στο τέλος του αγώνα. Μετά τον τερματισμό, ο Hamilton μίλησε για τους 53 γύρους που προηγήθηκαν.

«Πήραμε το μέγιστο στη Σουζούκα. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, το μονοθέσιο ήταν πολύ δύστροπο και δεν μπορούσα να οδηγήσω όπως θα ήθελα. Προσπαθήσαμε τουλάχιστον να ξεπεράσουμε το ένα μονοθέσιο της Ferrari, το οποίο καταφέραμε. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό, η ομάδα έκανε φοβερή δουλειά, όμως είμαστε πάρα πολύ πίσω από τη Red Bull».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #124 για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Σιγκαπούρης. 

Κατά τη διάρκεια των 53 γύρων έδωσε σκληρές μονομαχίες με τον George Russell. Μάλιστα, λόγω της άμυνας του teammate του, κινδύνεψε να χάσει θέση από τον Sainz. Για τη διαχείριση του αγώνα, ανέφερε.

«Σίγουρα θα βρεθούμε και θα συζητήσουμε το τι έγινε μεταξύ μας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Ο συνολικός μας στόχος είναι να είμαστε μπροστά από τις Ferrari, αυτός ήταν ο στόχος μου στον αγώνα. Σημασία για εμάς έχει να κερδίσουμε τη Ferrari στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Δεν μαχόμαστε για το πρωτάθλημα, δεν είμαστε καθόλου κοντά στην κορυφή».

Στο πρωτάθλημα οδηγών ο Hamilton πλησίασε τον Sergio Perez στους 33 βαθμούς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles