spot_img

GP Αυστραλίας Race: Μεγάλος και πανάξιος νικητής ο Marquez

O Marc Marquez ήταν εκπληκτικός στο Phillip Island και πήρε μια απίστευτη νίκη σε έναν τρομερό αγώνα όπου είχαμε μάχες μέχρι τέλους.

Ο Ισπανός, έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα και κέρδισε τον αγώνα του GP Αυστραλίας, μετά από τρομερές μάχες που έδωσε για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα μαζί με πολλούς άλλους αναβάτες. Από τη στιγμή που πήρε τη πρωτοπορία, δεν κοίταξε ποτέ πίσω και με τη νίκη του αυτή, άνοιξε τη διαφορά στη βαθμολογία από τον Andrea Dovizioso.

Στην 2η θέση τερμάτισε ο Valentino Rossi, o οποίος έκανε ίσως τον καλύτερο αγώνα του της φετινής χρονιάς, δίνωντας πάρα πολλές μάχες και βρέθηκε τελικά στο μεσαίο σκαλί του βάθρου. Ένα βάθρο, το οποίο συμπλήρωσε ο Maverick Vinales, κάνοντας το 2-3 για την Yamaha, ενώ πήρε το βάθρο από τον Johann Zarco στο νήμα.

Απογοητευτικός αγώνας για τον Andrea Dovizioso, ο οποίος έχασε πολλές θέσεις στον αγώνα και έπεσε πολύ πίσω στη βαθμολογία στη προσπάθειά του για το πρωτάθλημα.

O Miller ήταν φανταστικός την εκκίνησηκαι ανέβηκε στην 1η θέση, ενώ πίσω του έγινε πραγματικά χαμός, με τον Dovizioso να χάνει πολλές θέσεις, με τον Marquez να πέφτει πίσω από τις δύο Yamaha.

O Rossi ήταν φανταστικός στους πρώτους γύρους και κέρδισε τη μία θέση μετά την άλλη και έφτασε πίσω από τον Miller και με 22 γύρους να απομένουν ανέβηκε στην 1η θέση, ενώ ο Vinales ανέβηκε 2ος με τον Marquez να μη χάνει ευκαιρία και να ανεβαίνει στην 3η θέση.

Ο Zarco όμως ήταν σε μαγικό ρυθμό και με 20 γύρους να απομένουν ανέβηκε στην 2η θέση και πέρασε τον Marquez, ο οποίος είχε περάσει τον Vinales λίγο νωρίτερα. Ο Dovizioso είχε καταφέρει να ανακτήσει γρήγορα θέσεις και με 19 γύρους να απομένουν, ανέβηκε στην 11η θέση, μπροστά από τον teammate του.

Ο Zarco βρήκε την ευκαιρία και σε ένα άνοιγμα γραμμής του Rossi πέρασε στην 1η θέση, ενώ ο Marquez τον ακολούθησε, καθώς ανέβηκε στην 2η θέση. Έναν γύρο αργότερα, ο Miller βρήκε τον χαμέο ρυθμό του και πέρασε τον Rossi για την 3η θέση. Ο Iannone ήταν τρομερός όσο εξελισσόταν ο αγώνας και ανέβηκε στην 6η θέση, με τον Rins να είναι στην 8η, με 17 γύρους να απομένουν.

O Marquez δεν επιτέθηκε νωρίς στον Zarco, όμως ο Rossi προσπέρασε τον Miller, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί στον αναβάτη της Honda και ανέβηκε στην 2η θέση, με τους γύρους να περνούν. Με 14 γύρους να απομένουν, ο Ιταλός επιτέθηκε στη στροφή 4 και πέρασε και πάλι στη 1η θέση, με ένα εντυπωσιακό προσπέρασμα στην εσωτερική του Zarco.

Οι μάχες ήταν τρομερές, με τη χάραξη της πίστας να μας χαρίζει εκπληκτικά σκηνικά, με τους πρώτους 8 αναβάτες να τους χωρίζουν ελάχιστα δευτερόλεπτα και οι ανακατατάξεις ήταν τρομερές. Ο Zarco επιτέθηκε και πέρασε αρχικά στη 2η θέση, ενώ λίγο αργότερα, ξαναπέρασε τον Rossi για την ρπωτπορία του αγώνα, με τον Marquez να πέφτει στην 5η θέση, πίσω και από τον Iannone που έκανε φανταστικό αγώνα.

Ένας φανταστικός αγώνας είχε τρομερές μάχες, με τους Rossi και Marquez να έχουν επαφή, με τον πρώτο να ανεβαίνει στην 2η θέση, ενώο δεύτερος έπεσε προς στιγμήν στην 4η, αλλά γρήγορα ανέβηκε σε θέση βάθρου. Με 7 γύρους όμως να απομένουν, ο Marquez επιτέθηκε στη στρογφή 4 και ανέβηκε στην 1η θέση, ενώ ο Rossi προσπέρασε τον Vinales για την 2η θέση. Η μάχη όμως για τη νίκη δεν είχε τελειώσει.

Με 5 γύρους να μένουν, οι Marquez, Rossi, Zarco και Iannone ήταν εκείνοι που είχαν κάνει μια μικρή διαφορά, με τον Γάλλο της Tech3 να περνά στη 2η θέση. Ο Marquez άρχισε να κάνει μια μικρή διαφορά, με την μάχη για την 2η θέση να ανάβει για τα καλά.

Zarco, Rossi και Iannone έδωσαν τη μάχη της ζωής τους και σε πολλές περιπτώσεις, παραλίγο να έχουν επαφές όπου αθ τους έστελναν εκτός αγώνα.

Ο Marquez μπήκε στον τελευταίο γύρο στην πρώτη θέση και πίσω του γινόταν πραγματικά χαμός, με τέσσερις αναβάτες να δίνουν μεγάλες μάχες για το βάθρο. Ο Rossi έκανε εκπληκτικό αγώνα και έστριψε στη τελευταία στροφή στην 2η θέση, με τον Zarco Να χάνει τη τελευταία θέση του βάθρου στη γραμμή από τον Vinales.

O Marquez πήρε μια απίστευτη νίκη σε έναν τρομερό αγώνα, με τρεις Yamaha να τερματίζουν δίπλα δίπλα, με τον Rossi στην 2η θέση και τον Vinales να κλέβει το βάθρο τελευταία στιγμή.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles