spot_img

GP Αμερικής FP1&2: Μάχη μεγατόνων αναμένεται στο CoTA

Οι Maverick Vinales και Marc Marquez μοιράστηκαν τη πρωτιά στις ελεύθερες δοκιμές για το GP Αμερικής και η μάχη αναμένεται μεγάλη.

Ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha ήταν ο ταχύτερος στο FP1 με χρόνο 2:04.923, και ήταν ο μοναδικός που κατέβηκε κάτω από το 2:05. Ο Vinales άργησε να βρει έναν καλό ρυθμό, αλλά προς το τέλος της διαδικασίας ήταν καταιγιστικός και κατέβαζε συνεχώς τους χρόνους.

Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Marc Marquez, ο οποίος είναι πάντα δυνατός στο Circuit of the Americas. O Ισπανός αναβάτης της Honda είχε τον ρυθμό από την αρχή, όμως δεν κατάφερε να βρεθεί στη κορυφή.

Έκπληξη η 3η θέση του Andrea Dovizioso με την Ducati να θέλει μια καλή εμφάνιση στις ΗΠΑ, μετά από έναν καταστροφικό αγώνα στην Αργεντινή.

Τη 10άδα συμπλήρωσαν οι Zarco, Bautista, Lorenzo, Pedrosa, Rossi, Espargaro και Petrucci.

Στο FP2 ήταν η σειρά του Marquez να απαντήσει. Ο Ισπανός κατέβασε τον χρόνο του Vinales στο FP1 και έγραψε το 2:04.061. Ο Marquez έδειξε πολύ δυνατός και σίγουρα θέλει να συνεχίσει το σερί του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στην 2η θέση, βρέθηκε ο Johann Zarco με την Yamaha Tech 3. O Γάλλος ήταν εντυπωσιακός, όμως ο εξαιρετικός του χρόνος ήταν με μαλακό εμπρός και πίσω ελαστικό. Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως για ακόμα μια φορά ήταν εντυπωσιακός.

O Maverick Vinales έκλεισε τη πρώτη 3άδα της ημέρας, βελτιώνοντας τον πρωινό του χρόνο. Ο Ισπανός έγραψε το 2:04.451, αλλά δεν μπόρεσε να πλησιάσει τον αντίπαλο του με την Honda. O Vinales επέλεξε όμως στο τέλος της διαδικασίας να μην βάλει κάποιο μαλακό ελαστικό.

Ο Valentino Rossi είχε μια ικανοποιητική Παρασκευή, καθώς ολοκλήρωσε το FP2 στην 4η θέση, 0,7s πίσω από την κορυφή. Τη 10άδα συμπλήρωσαν οι Pedrosa, Dovizioso, Crutchlow, Folger, Redding και Iannone.

Αποτελέσματα FP1

Αποτελέσματα FP2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles